Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
gośka i zwierzyniecpisze:Witam o poranku.
frum głównie znam z czytania, nie czuje potrzeby zeby czynnie zabierać głos.
w tym głosie który zabrałam poprzednio napisałam, ze "jeśli mnie zaakceptujecie", to chyba jest wyrażenie zgody na wizytę.
gośka i zwierzyniecpisze:Pomimo tego ze mam koty pracujące, to zdaję sobie sprawę ze pers raczej mi myszy nie bedzie łapał, bedzie ozdobą. Obserwuję też historie tych konkretnie persów i jestem pełna podziwu, a ze jeden nie może zostać w miejscu do którego dojechał, zadeklarowałam, ze mogę sie nim zaopiekować, czasowo bądż na stałe.
gośka i zwierzyniecpisze:No i , drogie Panie, jak długo będziecie te biedne koty upychać tylko w swoim gronie?
gośka i zwierzyniecpisze:Zresztą nawet gdyby tak miało być, to nie bede sie naginac i błyszczeć na forum tylko po to , by "dostać" kotka
Pozdrawiam porannie, idę na kawe
Lothia pisze:dziewczyny znajoma mamy szuka persa,właśnie zaszła jej persica po zabiegu sterylizacji,możecie mi podac nr kontaktowy coby ta Pani mogła porozmawiać oczywiście o ile są jeszcze jakieś persy szukajace domku.To warszawianka.Boje sie tylko czy nie ma jakiegoś urazu do zabiegu ,więc nie wiem czy nie lepiej byłoby dać już kota po zabiegu i poprosić o zwrot kosztów ale to juz wszystko do ustalenia.
malagos pisze:I dzięki za kilkuletnią współpracę .
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 10 gości