Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
ewar pisze:Aha,padła w mojej rodzinie propozycja imienia dla małej- Ranja,jak piękna królowa Jordanii.Izis i Ranja,oba egzotyczne.
Jana pisze:Masz już krople? Bo są tańsze i nawet lepsze odpowiedniki - zamiast szczypiącego naclofu - difadol, a zamiast tobrexu, tobrosopt (to samo, ale tańsze). Takie krople teraz poleca dr Garncarz.
rambo_ruda pisze:jest transport na wtorekMagomi, czy możesz zorganizować wizytę posterylkową u weta tak, żeby na wtorek kicia była już gotowa? no i transporterki
Waldemar pisze:rambo_ruda pisze:jest transport na wtorekMagomi, czy możesz zorganizować wizytę posterylkową u weta tak, żeby na wtorek kicia była już gotowa? no i transporterki
Koteczka po sterylizacji powinna być u weterynarza na kontroli i ewentualnym zdjęciu szwów w nadchodzący piątek. Zawieziemy ją do Kuźnicy kolejnym razem. W ostateczności będzie można wypuścić ją na jakimś podwórku w Gdańsku, zawieźć do schroniska Ciapkowo w Gdyni, albo poszukać jej domu tymczasowego.
Mój transporterek jest u Magomi. U mnie są dwa: Twój i Sylwi@.
Transport po koteczki we wtorek, we środę /po wcześniejszym umówieniu terminu w lecznicy/ zabiegi sterylizacji. Od środy potrzebne dwa domki posterylkowe dla czterech koteczek.
Użytkownicy przeglądający ten dział: CatnipAnia i 67 gości