Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
MarciaMuuu pisze:Heloł Gagat i sp.![]()
Jak sniadanie?
maggia pisze:
Gdzie sie jutro spotykamy?
Avian pisze:Dzindybrymaggia pisze:
Gdzie sie jutro spotykamy?
Przyjadę po Ciebie (i po Mośkę?)
... a teraz biorę się przeglądanie papierów kandydatów do pracy u nas - to niezły ubaw od ranaPotem będzie lepszy jak ich zaproszę na test praktyczny
maggia pisze:Może ja się zgłoszę do Ciebie jako kandydat.
Avian pisze:maggia pisze:Może ja się zgłoszę do Ciebie jako kandydat.
Zapraszam - właśnie przeglądam papiery fizyka jądrowego w słusznym wieku po latach pracy w krajach radzieckichNagle stwierdził, że chce być informatykiem - już widzę, jak nosi kartony i włazi pod biurka naprawiać sprzęt
maggia pisze:Avian pisze:maggia pisze:Może ja się zgłoszę do Ciebie jako kandydat.
Zapraszam - właśnie przeglądam papiery fizyka jądrowego w słusznym wieku po latach pracy w krajach radzieckichNagle stwierdził, że chce być informatykiem - już widzę, jak nosi kartony i włazi pod biurka naprawiać sprzęt
![]()
![]()
![]()
Nie wiem czy bym potrafiła cokolwiek naprawić.Ale może lepiej by mi to wyszło niż temu fizykowi.
![]()
Avian pisze:maggia pisze:Avian pisze:maggia pisze:Może ja się zgłoszę do Ciebie jako kandydat.
![]()
![]()
![]()
Nie wiem czy bym potrafiła cokolwiek naprawić.Ale może lepiej by mi to wyszło niż temu fizykowi.
![]()
Jakbyś założyła spódniczkę i jakąś bluzeczkę z dekoltem, (no i stanik - taki jak mówiłaś - bez bułeczek) - to moim kolegom to wystarczyłoby, żeby Cię zatrudnić
Oni marzą o normalnej kobiecie w pokoju
(dlatego to ja przeglądam oferty - w końcu sami faceci na casting przychodzą
)
Avian pisze:DzindybryMarciaMuuu pisze:Heloł Gagat i sp.![]()
Jak sniadanie?
Śniadanko![]()
Młody jeszcze śpi zapewnerano odkrył łaciate posłanko i jakoś się w nie wepchnął. A że małe jest, więc łapy sie nie zmieściły i zwisają po bokach
W związku z tym drapak przestał być fajny i właściwie mogłabym się go pozbyć
![]()
Avian pisze:
... a teraz biorę się przeglądanie papierów kandydatów do pracy u nas - to niezły ubaw od ranaPotem będzie lepszy jak ich zaproszę na test praktyczny
MaryLux pisze:
Serio czy tylko na niby? Właśnie rozważam możliwość kupienia drapaka mojej bandzie, więc jakby co...
MaryLux pisze:
A jaką pensję oferujesz?
Avian pisze:MaryLux pisze:
Serio czy tylko na niby? Właśnie rozważam możliwość kupienia drapaka mojej bandzie, więc jakby co...
... ale on ma dopiero tydzień![]()
Paskudne niewdzięcznikiMaryLux pisze:
A jaką pensję oferujesz?
Typowo urzędniczą
Użytkownicy przeglądający ten dział: Paula05 i 109 gości