Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
agul-la pisze:moje nie chcialy zadnych gerberow, bobo vit i innych wiec daje sobie z tym spokoj.beda dostawac mieso z ryzem, serki, wolowine surowa od czasu do czasu i co mi tu jeszcze na forum podpowiedzaa co dajesz mu do picia?duzo dziennie pije?bo moje jakos malo chyba
agul-la pisze:serio?ale jajaserek ziarnisty rabaly az milo
teraz gotuje im serca kurze, beda mialy na 2 dni mam nadzieje
moim daje wode, ktora zabarwiam kocim mlekiem, bo inaczej nie sa zainteresowane. ja nie moge im stawiac misek na caly dzien, bo jak reks je dopada to wyzera wszystko
agul-la pisze:ja tez ich rozdzielam, czasem nawet jak w domu jestem trzymam reksa osobno, bo jakos ciezko mu idzie zaprzyjaznianie siefajnie, ze tak je wszystko, ja musze kombinowac
agul-la pisze:to po co poszly do takiej roboty jak sie opier...??problemem jest przewiniecie dziecka to znajdz inna prace. wkurzaja mnie takie baby, bo przez cos takiego ludzie maja opory zeby dac dziecko do przedszkola. moze wytrzymaj jeszcze te 2 tygodnie, a pozniej nie bedziesz juz miala z nimi do czynienia. a z drugiej strony szkoda maluchow, sa niedopilnowane, bo pindy pierdolami sie zajmuja
agul-la pisze:i tak zle i tak niedobrze. trudno mi cos ci doradzic. dzieci szkoda fakt, ale robic sobie wrogow w takich babach tez niedobrze. a na jakim one sa stazu?nauczycielskim czy z urzedu pracy?bo moze wcale nie zostana w tej robocie. skoro tak ja olewaja to moze siedza tu tylko nim nie znajda cos innego. poza tym pisalas, ze dyrektorka miala skarge na kokretna osobe, to moze na jedna z nich wlasnie?i nie trzeba jej nic mowic, bo sama wie kto nawalil, a one po ostrzezeniu moze zaczna robic cos.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, Evilus, Google [Bot] i 183 gości