Mereth pisze:Ciekawa jestem czy bukiecik jeszcze stoi ?
Ja tez

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Mereth pisze:Ciekawa jestem czy bukiecik jeszcze stoi ?
Dorota pisze:Mereth pisze:Ciekawa jestem czy bukiecik jeszcze stoi ?
Ja tez
Hannah12 pisze: O 5.30 wyrzucił Dużego z jego miejsca i zadowolony usnął. Ten wyraz pyszczka bezcenny.
MarciaMuuu pisze:Hannah12 pisze: O 5.30 wyrzucił Dużego z jego miejsca i zadowolony usnął. Ten wyraz pyszczka bezcenny.
Pyszka TŻa, czy pyszczka Hakera![]()
Hannah12 pisze:MarciaMuuu pisze:Hannah12 pisze: O 5.30 wyrzucił Dużego z jego miejsca i zadowolony usnął. Ten wyraz pyszczka bezcenny.
Hakerka.
TŻ 5.30 wybacza, wcześniejsze godziny różnie.
A Ahker do pwrfekcji opanował sztukę wganiania Dużego z łóżka. Skrobie w szafę wie już, że Duży od razu wstanie go przegonić i on tylko na to czeka z szybkością światła wpada na jego wygrzane miejsce.
Duży ma do wyboru albo niepodrapana szafa, albo miejsce w łóżku
Dorota pisze:Hannah12 pisze:MarciaMuuu pisze:Hannah12 pisze: O 5.30 wyrzucił Dużego z jego miejsca i zadowolony usnął. Ten wyraz pyszczka bezcenny.
Hakerka.
A Ahker do pwrfekcji opanował sztukę wganiania Dużego z łóżka. Skrobie w szafę wie już, że Duży od razu wstanie go przegonić i on tylko na to czeka z szybkością światła wpada na jego wygrzane miejsce.
![]()
Jaki przebiegly kotek
Hannah12 pisze:Dorota pisze:Hannah12 pisze:MarciaMuuu pisze:Hannah12 pisze: O 5.30 wyrzucił Dużego z jego miejsca i zadowolony usnął. Ten wyraz pyszczka bezcenny.
Hakerka.
![]()
Jaki przebiegly kotek
Nie przebiegły tylko inteligentny. Haker ma parę takich numerów. Pysia też potrafi nas wyrzucić ze swojego ukochanego fotela.
Nelly pisze:Witam się po raz pierwszy w Twoim wątku![]()
Doczytać nie dam rady, ale zdjęcia z wakacji obejrzałam sobie z przyjemnością, pięknie było![]()
Masz dobrze, że możesz zostawić koty z ich kocimi kuzynami. My w tym roku odważyliśmy się zostawić cały zwierzyniec z synem (dużo by pisać, i dużo mnie to kosztowałoale podołał, wcale dobrze
).
Wakacje. Już wspomnienie, ale nic to za tylko 10 miesięcy nowe
MarciaMuuu pisze:Hannah12 pisze: O 5.30 wyrzucił Dużego z jego miejsca i zadowolony usnął. Ten wyraz pyszczka bezcenny.
kalair pisze:MarciaMuuu pisze:Hannah12 pisze: O 5.30 wyrzucił Dużego z jego miejsca i zadowolony usnął. Ten wyraz pyszczka bezcenny.
A co to jest pyszek?![]()
![]()
Hannah12 pisze:Witaj Kasiu wieczorowa porą.
Kiedy się obudzisz ze snu zimowego i założysz wątek plaskatym. Brakuje mi ich zdjęć.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Lifter i 15 gości