Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
sherina pisze::P
magdyska25 pisze:Na konto wpłynęły pieniążki za kupno dwóch torebek 35 zł + koszt przesyłki.
Postaram się również aktualizować wszystkie wpłaty.
Aha możesz Malinka również zmienić opis, gdyż teraz pozostaje jedynie kwestia szczepień no i wyżywienia (kupuję ze swoich funduszy).
Teraz mam 200 zł.- odrobaczyłam ze swoich pieniędzy.
Także mam nadzieję że ta suma wystarczy na szczepienia i kolejne odrobaczenie oraz ewentualnie na wspomożenie mnie w kupnie karmy (suchej nie jedzą, mają 3 rodzaje ale jest to chyba tylko mała przekąska, dostają saszetki no i oczywiście wołowinkę).
Never pisze:Zajrzałam do wątku, nie byłam tu od dawna, dokładnie przeczytałam wszystkie wpisy. Bardzo mnie cieszy, że wszystkie koty znalazły domki i że mają się dobrze. Ponieważ 3 miesiące temu brałam udział w leczeniu maluchów, chciałbym jednak uzyskać odpowiedź na dwa pytania:
1) czy magdyska25w końcu rozliczyła się z fundacją? Chodzi mi o przekazaną żywność i 1 opakowanie TFX? Co prawda w sumie ja rozliczyłam się z drogich leków podawanych kotom w związku z pp, ale magdyska25 pisząc do mnie pw oświadczyła, że jeśli zostaną jej pieniądze, zwróci koszty jednego opakowania TFX oraz koszty wyżywienia lub te wyżywienie zakupi (magdyska25 dostała z fundacji ogromną torbę z mokrym jedzeniem dla kotów).
23 czerwcamagdyska25 pisze:Na konto wpłynęły pieniążki za kupno dwóch torebek 35 zł + koszt przesyłki.
Postaram się również aktualizować wszystkie wpłaty.
Aha możesz Malinka również zmienić opis, gdyż teraz pozostaje jedynie kwestia szczepień no i wyżywienia (kupuję ze swoich funduszy).
Teraz mam 200 zł.- odrobaczyłam ze swoich pieniędzy.
Także mam nadzieję że ta suma wystarczy na szczepienia i kolejne odrobaczenie oraz ewentualnie na wspomożenie mnie w kupnie karmy (suchej nie jedzą, mają 3 rodzaje ale jest to chyba tylko mała przekąska, dostają saszetki no i oczywiście wołowinkę).
Od tego momentu nie pojawiły się żadne wzmianki na temat rozliczenia.
Ponieważ na innym wątku pojawiło się m,in, takie zapytanie (nie mogę wkleić cytatu, bo wątek zamknięty, dlatego przeklejam z KŁ – wątek podejmujący tematykę moich wydatków)
pixie65:
„Jeśli tutaj jest mowa o kotach z Radomia to de facto w wątku nie ma finalnego rozliczenia. Są wzmianki o wpływach, są wzmianki o wydatkach. Myślę, że gdyby zostało dokonane podsumowanie - byłaby jasność.
Bo jednak w dużej części były to publiczne pieniądze...
Moja uwaga dotyczy tej konkretnej sytuacji.”
Tak jak napisałam w tamtym wątku, zostałam uszczęśliwiona przez magdyskę25 szeregiem przesympatycznych pw, w których m.in. napisała mi że jeśli nie przestanę wypowiadać się na tym wątku spotkają mnie nieprzyjemności. O innych wypowiedziach wyraziłam się już gdzie indziej, nie ma sensu się powtarzać. Oczywiście nieprzyjemności to jest rzecz, do której już przywykłamwięc absolutnie się ich nie obawiam.
Ponieważ obecnie magdyska25 aktywnie działa na rzecz kolejnego kota, chciałabym jednak zobaczyć końcowe rozliczenie tego wątku i zamknąć całą sprawę.
2) W domu u magdyski25, w którym 3 miesiące temu były koty chore na pp przebywa obecnie schorowana kotka – chciałabym się dowiedzieć czy jest ona zaszczepiona. Moim zdaniem jeśli tak nie jest, branie jej do domu to niestety bardzo duże ryzyko. Nawet na wątku kociaków z Radomia była informacja, że kwarantanna po pp to minimum pół roku. Uważam też, że na kazarkach wystawianych przez magdyskę25 powinna się znaleźć informacja, że w domu tym była w maju pp.
Never pisze:Oczekiwałam odpowiedzi na moje pytania. Tak, to co napisałaś mi juz w zupełności wystarcza, tylko na koniec dodam, że mi z kolei nerwy szarpią ludzie którzy kłamią. I tak, jesteś dla mnie osobą niewiarygodną. Co innego piszesz na forum, co innego na pw. Deklarujesz jedno, robisz drugie. Tak jak i dzisaj. To na tyle.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 9 gości