Witam Avian
mam pytanie bo tych persików jest więcej tak?
w jakim wieku one są?
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
MaryLux pisze:Avian pisze:A kotom zapłotnym wielki pies chciał zeżreć mięsko, więc swoim wątłym ciałem zasłaniałam![]()
Potem w domu szorowanie transporterków ... i wreszcie był czas na miau
![]()
![]()
![]()
sweet-a pisze:Witam Avian
mam pytanie bo tych persików jest więcej tak?
w jakim wieku one są?
Avian pisze:MaryLux pisze:Avian pisze:A kotom zapłotnym wielki pies chciał zeżreć mięsko, więc swoim wątłym ciałem zasłaniałam![]()
Potem w domu szorowanie transporterków ... i wreszcie był czas na miau
![]()
![]()
![]()
A co, może nieprawda?![]()
Avian pisze:Aaaaa, najważniejsze - mam Ineczkowe dżemiki - zainteresowane wiedzą, mogę przynieść na Pyrkota
MaryLux pisze:Avian pisze:Aaaaa, najważniejsze - mam Ineczkowe dżemiki - zainteresowane wiedzą, mogę przynieść na Pyrkota
No, nie wiem, czy Puss, nasze Słoneczko, o tym wie. Ona dostaje dżemik jako łapówkę, za ileś tam allegrów
Avian pisze:MaryLux pisze:Avian pisze:Aaaaa, najważniejsze - mam Ineczkowe dżemiki - zainteresowane wiedzą, mogę przynieść na Pyrkota
No, nie wiem, czy Puss, nasze Słoneczko, o tym wie. Ona dostaje dżemik jako łapówkę, za ileś tam allegrów
Nadplanowy dżemik Puss zjemy komisyjnie z ciasteczkami![]()
Nie będzie musiała dźwigać
MaryLux pisze:Avian pisze:MaryLux pisze:Avian pisze:Aaaaa, najważniejsze - mam Ineczkowe dżemiki - zainteresowane wiedzą, mogę przynieść na Pyrkota
A czy Ona o tym wie?
Avian pisze:MaryLux pisze:Avian pisze:MaryLux pisze:Avian pisze:Aaaaa, najważniejsze - mam Ineczkowe dżemiki - zainteresowane wiedzą, mogę przynieść na Pyrkota
A czy Ona o tym wie?
Zjemy komisyjnie z jej udziałem w komisji
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 155 gości