Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
haniaszaraf pisze:Dziękuję!Co prawda małżon studzi me zachwyty twierdząc,że Grudzia musiała po prostu bardzo mocno przysnąć,ale daję odpór niecnym pomówieniom...
haniaszaraf pisze:Nikt nie wie?![]()
Teraz poważniejsza sprawa-moi synkowie aktywnie działają w Sopockim Stowarzyszeniu Grodzian (czy jakoś tak to się zwie),właściwie niemal się już przeprowadzili na sopockie grodzisko.Rezyduje tam półdzika kotka Strzyga,którą od przypadku do przypadku dokarmiają.Jak można jej pomóc nie mając kasy?Że o braku doswiadczenia nie wspomnę...Spytam o to jutro na spotkaniu miauowiczów,ale byłabym wdzięczna za wszelkie sugestie.Fakty:na oczy kici nie widziałam,no,ale ja tam bywam sporadycznie,nie mam pojęcia,czy jest wysterylizowana,w jakim jest wieku...Synowie twierdzą,ze nie była i nie jest w ciąży,więc może jest stara? Wyobrażam sobie,że byłoby mozliwe znalezienie weta,który zbadałby ją gratis-ale czy rzeczywiście?Wyobrażam sobie również złapanie jej do transporterka moich kotów,ale...co z choróbskami?Nie darowałabym sobie,gdyby się czymś zaraziły...Są zaszczepione,ale standardowo-nie wiem,czy to oznacza także zabezpieczenie przed np.białaczką?No,psia kość,nic nie wiem
haniaszaraf pisze:Dziś nie o kotach,a przynajmniej nie bezpośrednio-co trzeba zrobic,żeby mieć przy nicku jakże prestizowy napis "Adopcje miau.pl:1"?
Matahari pisze:Hania... zapomniałaś znaczy... z tą kuwetką...
a tak wogóle to co nowego u panienek??
biamila pisze:kup maść taką do jedzenia na eliminację kul włosowych.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Lifter, nfd, Silverblue i 36 gości