Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Mruczka78 pisze:Muszę jeszcze o czymś napisać , kiedyś przeglądając inne strony natrafiłam..... na coś co już zupełnie odebrało mi siły i to do wszystkiego .... nie sądziłam że takie rzeczy się wyprawia...może jestem za bardzo wrażliwą duszą i żyłam chyba w innym świecie , a to wszystko mnie normalnie przeraża . STERYLKI ABORCYJNE.......pewno znów wywołam tornado wystąpień ale nie mogę jakoś pozbierać myśli po odwiedzeniu tej strony co to się już wyprawia..... odezwą się tutaj obroncy schronisk zdaje sobie z tego sprawę.... ale jak zezwalamy na coś dla mnie tak potwornego to nie dziwmy się , że tylu nienarodzonym dzieciom odbiera sie prawo do życia......
Mruczka78 pisze:Muszę jeszcze o czymś napisać , kiedyś przeglądając inne strony natrafiłam..... na coś co już zupełnie odebrało mi siły i to do wszystkiego .... nie sądziłam że takie rzeczy się wyprawia...może jestem za bardzo wrażliwą duszą i żyłam chyba w innym świecie , a to wszystko mnie normalnie przeraża . STERYLKI ABORCYJNE.......pewno znów wywołam tornado wystąpień ale nie mogę jakoś pozbierać myśli po odwiedzeniu tej strony co to się już wyprawia..... odezwą się tutaj obroncy schronisk zdaje sobie z tego sprawę.... ale jak zezwalamy na coś dla mnie tak potwornego to nie dziwmy się , że tylu nienarodzonym dzieciom odbiera sie prawo do życia......
Mruczka78 pisze:STERYLKI ABORCYJNE.......pewno znów wywołam tornado wystąpień ale nie mogę jakoś pozbierać myśli po odwiedzeniu tej strony co to się już wyprawia..... odezwą się tutaj obroncy schronisk zdaje sobie z tego sprawę.... ale jak zezwalamy na coś dla mnie tak potwornego to nie dziwmy się , że tylu nienarodzonym dzieciom odbiera sie prawo do życia......
Mruczka78 pisze:nie zamierzam stać pod sejmem i VEGA36 zawsze myślę nad tym co piszę.... jednak zauważyłam pewne zjawisko tutaj u WAS moi mili jeżeli ktoś ma inne poglądy od WAS wszystkich nie bełkocze w kółko jednego i tego samego to go poniewieracie wyśmiewacie wszyscy muszą jednym tonem wtórować czuje się tu czasem jakbyście byli przesiąknięci na wylot tym swoimi poglądami każdego innego osobnika jak nie nawrócicie na swoje tory myślenia to juz jest zle
Mruczka78 pisze:a to swoje PRIMO i SECUNDO wsadz sobie gdzieś a każdy chyba ma możliwość napisać to co uważa a nie bełkotać w kółko to co WY
Użytkownicy przeglądający ten dział: Del i 123 gości