kalair pisze:![]()
takie ładne różyczki, tylko sztuczne, Ratanek codziennie wywala z koszyka wiklinowego i roznosi po całym mieszkaniu

Moderator: Estraven
kalair pisze:![]()
tosiula pisze:kalair pisze:![]()
takie ładne różyczki, tylko sztuczne, Ratanek codziennie wywala z koszyka wiklinowego i roznosi po całym mieszkaniubiednie już wyglądają
kalair pisze:tosiula pisze:kalair pisze:![]()
takie ładne różyczki, tylko sztuczne, Ratanek codziennie wywala z koszyka wiklinowego i roznosi po całym mieszkaniubiednie już wyglądają
...dlatego u mnie niet kwiatków..nawet sztucznych!![]()
tosiula pisze:
Ratanek-taranek był nie planowany :lol: Zdążyłam dokupić trochę kwiatków już nie-żywych, i te różyczki trzy razy dłuższe od niegociąga je po całym mieszkaniu, albo z pasją poluje w nich na myszki
MarciaMuuu pisze:tosiula pisze:
Ratanek-taranek był nie planowany :lol: Zdążyłam dokupić trochę kwiatków już nie-żywych, i te różyczki trzy razy dłuższe od niegociąga je po całym mieszkaniu, albo z pasją poluje w nich na myszki
Czyli zaliczyłaś wpadkę![]()
tosiula pisze:MarciaMuuu pisze:tosiula pisze:
Czyli zaliczyłaś wpadkę![]()
na to wychodzi
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 879 gości