- kot nr 8 pojedzie na dt do Poznania - do przyjaciółki Małgosi of Filipa.. Będzie sam, domek poświęci mu dużo więcej czasu niż mogłaby to zrobić truskawa144..
Truskawa, mam nadzieję, że nie masz mi tego za złe..
Ale ponieważ przeczytałam w Twoim poście:
truskawa144 pisze:. Albo po prostu przyślijcie mi tego który Waszym zdaniem będzie miał największe problemy ze znalezieniem DS z powodu wieku lub właśnie np. wady zgryzu.
Jestem specjalistką od mission impossible
to pozwoliłam sobie podjąć powyższą decyzję..
- Emiś, zapiszę Cię na jednego kota ale jesli pozwolisz, poczekajmy chwilę.. Zobaczymy ile i które pojadą do Poznania..
Jesli któryś z tych, o które prosiłaś, znajdzie dobry, domowy tymczas, to jednak chyba to bedzie lepsze rozwiązanie niż hilton..
Ale tak jak napisałam, niech wyjasni się Poznań, dobrze?
-
gimpus pisze:Witam trafiłam tutaj z polecenia graty z chaty.
Chetnie przygarnelabym kota- czarnego- jest mi obojetne czy kot czy kotka jesli beda po zabiegach. W domu mam 3 dzieci, byla tez kotka dachowiec ale odeszla od nas ... ;( i w domu pusto....
Skąd jesteś?
Oczywiście adopcja bedzie możliwa pod podanymi przez nas warunkami..
Skąd jesteś?
Czy zgodzisz sie na wizytę przedadopcyjną?
- AgaPap, wpisuję Cię na kotę nr 11..

-
marttha pisze:hej bardzo bym chciala takiego kociaczka... nie wazna plec i masc..chociaz podobaja mi sie siwe..i najlepiej jaby byly male tak do 3 miesiecy..prosze o odpowiedz jak moglabym go odebrac jesli jestem z zielonej gory.. czy to jest na miejscu?
Takich maluchów nie ma.. Jesli chcesz starszego kota, to poproszę o zgodę na wizytę przedadopcyjną..

-
Wilga2006 pisze:Wybaczcie, ale ja siedzę na wsi i bez dostępu do internetu. Dopiero doczytałam, że akcja przyjazdu kotów do Warszawy jest w dniu dzisiejszym. Ja mieszkam 100km od Warszawy. Dzisiaj mogłaby go przywieźć Ania Tygrysiczka, ale od piątku do poniedziałku nie.
Nie wiem czy kotek dla mnie pojechał, czy z powodu braku kontaktu z mojej strony - nie. Jeżeli pojechał proszę SMS-em (692677335) z kim powinnam się skontaktować i jak.
Za chwilę wyślę Ci na pw nr telefonu.. Zadzwoń prosze do mnie..

-
wydra pisze:Aamms miała skorygować liczbę kotów w tytule: 9 - I tura "z bagażnika" + 15 kotów przywiozła demi = 24 koty (+ 3 koty: staruszkę kotkę i 2 kocury: staruszek i kulawy) zabrała córka.
Zaraz skoryguję..

- Avian, jak wizyta przedadopcyjna?
I powiedz mi prosze, które koty zabierasz w sobotę do Poznania?