25 'PERSÓW, BARDZO WAŻNE - do DT i DS - str. 55.. zajrzyjcie

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Śro wrz 03, 2008 22:40

Z tymi PM to chyba nie o mnie mowa :wink:

sous_sol

Od: Pon wrz 01, 2008 20:09

Post » Śro wrz 03, 2008 22:44

KOTY PRZYJEŻDZAJĄCE DO WARSZAWY

- malagos - nr 7, dt..
- neigh - nr 5 dt.. z opcją na ds..
- wydra - nr 1 i nr 9, dt
- aamms - nr 10 i nr 15, dt..
razem 6 kotów..

Wyjazd z Wrocławia planowo 8.00
Dojazd Warszawa 13-14
Opowieści o moich kociastych..
viewtopic.php?p=3620054#3620054

aamms

Od: Czw lut 17, 2005 15:56

Post » Śro wrz 03, 2008 22:47

neris pisze:Ja oferowałam kotce nr 2 DS, ale nie mam "przymusu". Po prostu zakochałam się w jej pomarańczowych oczach, jednak szczerze mówiąc po PM jakie otrzymałam nie chce mi się nawet więcej na ten wątek wchodzić.

I z tego powodu już nie weźmiesz żadnego innego?
Szkoda :(
Obrazek

kordonia

Od: Czw sty 30, 2003 13:59

Post » Śro wrz 03, 2008 22:50

A ja dostałam od demi wiadomość, że mój nr 3 zabrała dziś ulv....... 8O .

Dzisiaj to ja już ide spać, bo rano do pracy się nie zwleke :twisted:

Zobaczę po transporcie do Waszawy jakie panienki zostaną. :D

U mnie w domu same krowy dlatego wybrałam trikolorkę. Ale generalnie kazdą panienkę będziemy kochać :1luvu:
19.11.10 - Tosia (*) - kocie dziecko, któremu los dał tak mało czasu
26.08.11 - Czikita (*) moja pierwsza kocia miłość - przyszła, zabrała moje serce i odeszła tak szybko
14.12.12 - Felciu (*) zawsze będziesz z nami
26.04.14 - Papaja (*) najsłodsza strachliwa królewna, takiej już nie będzie
31.07.17 - Rudolf (*) moja najukochańsza kocia pierdoła

AgaPap

Od: Pt sie 31, 2007 6:49

Post » Śro wrz 03, 2008 22:51

AgaPap pisze:A ja dostałam od demi wiadomość, że mój nr 3 zabrała dziś ulv....... 8O .

Dzisiaj to ja już ide spać, bo rano do pracy się nie zwleke :twisted:

Zobaczę po transporcie do Waszawy jakie panienki zostaną. :D

U mnie w domu same krowy dlatego wybrałam trikolorkę. Ale generalnie kazdą panienkę będziemy kochać :1luvu:

Szylkrecia jest u mamucik1.. tylko nie wiem czy na stałe czy na tymczasie.. skontaktuj się z nią..

aamms

Post » Śro wrz 03, 2008 23:31

No to chyba na dzisiaj już wyszystko dograne..
Z przeszkodami ale mam nadzieję, że wszystko przebiegnie bez niespodzianek..

Rano mnie nie ma na forum, jak będzie coś pilnego, to poprosze o telefon..

aamms

Post » Śro wrz 03, 2008 23:32

O matko 30 kotów :roll:

Co prawda na wyjątkowy nadmiar miejsca na DT nie narzekam ale jeśli udało by się znaleźć transport do Częstochowy to mogę wziąć jakiegoś mruczka. Z góry przepraszam ale nie przeczytałam wszystkich 25 stron wątku więc jeśli się powtórzę albo zadam jakieś już wałkowane pytanie to mnie kopnijcie.

Jeśli chodzi o DT: mam trochę kotów własnych (9) i obecnie 2 młode na DT i jednego połamanego. Płeć jest mi obojętna bo wszystko moje jest pociachane,mam u zaprzyjaźnionego weta możliwość ciachania za darmo,dawno z tego nie korzystałam więc mogę wziąć coś nieciachanego i zabieg wziąć na siebie.
Kolor i wiek - obojętny. Tylko jedna prośba - poproszę o zdrowe a w każdym razie o nie zarażające. Wada zgryzu czy podobne historie nie są problemem.
Jeśli da się naprawić będzie naprawione - mój wet pomoże.
Kotu mogę zapewnić jedzenie,ciachnie,drobne "naprawy" itd. Finansowo stoję średnio ale myślę,ze to co jestem w stanie zapewnić wystarczy.

Przeczytałam coś o rekomendacjach :wink: Hmm.. Odsyłam do wątków moich kocich tymczasów byłych i obecnych na miau a także do psich na dogo (ten sam nick). Pewnie też nie jedna osoba na miau mnie zna (mam nadzieję :lol: ).

Z transportem nie dam rady ale na terenie Częstochowy mogę odebrać praktycznie w każdym miejscu o każdej porze.

truskawa144

Od: Czw mar 25, 2004 3:35

Post » Śro wrz 03, 2008 23:36

Truskawa, zajrzyj do pierwszego postu.. obejrzyj koty i daj znać, któremu chciałabyś pomoc..
Widzę, że jesteś na forum długo, ale teraz ja mam prośbę - nia dam rady przekopać się przez Twoje wątki.. jeśli ktoś z miau da Ci rekomendacje - bedzie w porządku.. :D
i będziemy myśleć jak zorganizować transport do Częstochowy..

aamms

Post » Śro wrz 03, 2008 23:45

Ja bardzo przepraszam, ale mam pytanie matematyczne....
Na początku pisałyście, że jest 30 kotów, na pierwszej naliczyłam 25....
co się stało z pozostałymi? :oops:

to tylko tak, żeby uspokoić mój ścisły umysł, śledzę wątek od początku, ale niestety w żaden sposób nie mogę pomóc, więc nie pisałam.....
Obrazek
Obrazek

Mi_mi

Od: Pon gru 10, 2007 1:38

Post » Czw wrz 04, 2008 0:02

Znam nawet kilka osób które z tego wątku koty biorą lub wzięły,np. Bianke1 z dogo,ma suczkę Frytkę z mojego schroniska,pośredniczyłam w adopcji (dom u Bianki rewelacyjny,kotka nie mogła lepiej trafić).
Jejku ciężko mi kogoś "wskazać" żeby mnie zarekomendował. Wiem,że nie masz czasu na to i rozumiem. Może podam Ci link do mojego aktualnego tymczasika, połamanego Tygryska: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?t=79 ... sc&start=0
Myślę,że osoby z tego wątku już mnie znają bo nie pierwszy raz mi pomagają. Poprosiłam o rekomendację,mam nadzieje,że ktoś mnie na tyle lubi żeby się odezwać :lol:
Mam sobie kota wybrać? Hmmm... Zawsze to koty wybierają mnie :lol: No ale dobrze,pooglądam. Mimo,ze jest mi to na prawdę obojętne. Takie cudeńka szybko znajda domy a ja w końcu będę miała jakiegoś nie połamanego kota na tymczasie. Poza tym chce się przekonać czy persy są na prawdę takie kapryśne jak o nich mówią :wink: :lol:

Edit: Widzę,że zostały te:
8. Rudy, kocur, wada zgryzu, ok. 3l. - czeka na dt albo ds
11. Czarna kotka, X1. 4-5l. - czeka na dt albo ds
12. Czarna kotka, podej. ciąży. X2. (jutro sterylka!) - czeka na dt albo ds
13. Czarna kotka, X3 - czeka na dt albo ds
16. Czarny, klapnięty, wzdęty?, Y3 - czeka na dt albo ds
17. Czarny, zrudziały. Y4 - czeka na dt albo ds

W takim razie poproszę albo kocura rudego,zobaczymy co z tym zgryzem,czy mu to przeszkadza? Wiem,że pewnie ciężko Wam to ogarnąć i pewnie niepotrzebnie pytam. W każdym razie wezmę jego lub kotkę nr 11. Albo po prostu przyślijcie mi tego który Waszym zdaniem będzie miał największe problemy ze znalezieniem DS z powodu wieku lub właśnie np. wady zgryzu.
Jestem specjalistką od mission impossible :wink:

truskawa144

Od: Czw mar 25, 2004 3:35

Post » Czw wrz 04, 2008 7:28

Mi_mi pisze:Na początku pisałyście, że jest 30 kotów, na pierwszej naliczyłam 25....
co się stało z pozostałymi? :oops:

To i ja sie przylacze do pytania. Czy te pozostale zostaly wyadoptowane poza forum? Od razu na miejscu? A co z maluchami?
Podobno u corki tej pani maja zostac 3 koty. Czy ona jest zobowiazana jakos do udokumentowania sterylek? Bo boje sie, czy sama nie zechce zalozyc hodowli... :? Wybierze najmlodsze, reszty sie pozbyla i juz..
dorzuć się do sterylek: https://www.ratujemyzwierzaki.pl/azg dla bezdomnych: KRS 0000338819

Edzina

Od: Czw lut 10, 2005 12:07

Post » Czw wrz 04, 2008 7:34

To ja, jeśli by można prosić - nr 13 albo 17, obojętne. W sobotę miałaby odebrać kotka Ania_J, chyba, że do tego czasu znajdzie się inny dt, oferujący typowo domowe warunki - wtedy chętnie odstąpię ;)
Hotelik dla zwierząt "Raszka" zaprasza! 664 768 580, emisia.p@wp.pl https://facebook.com/HotelRaszka

Emiś

Od: Wto lip 10, 2007 21:02

Post » Czw wrz 04, 2008 7:36

Witam trafiłam tutaj z polecenia graty z chaty.

Chetnie przygarnelabym kota- czarnego- jest mi obojetne czy kot czy kotka jesli beda po zabiegach. W domu mam 3 dzieci, byla tez kotka dachowiec ale odeszla od nas ... ;( i w domu pusto....

gimpus

Od: Czw wrz 04, 2008 7:27

Post » Czw wrz 04, 2008 7:39

Nie wydałabym trzech kotów córce zmarłej Pani bez sterylizacji....
ObrazekObrazek

martka

Od: Śro gru 28, 2005 23:11

Post » Czw wrz 04, 2008 7:43

martka pisze:Nie wydałabym trzech kotów córce zmarłej Pani bez sterylizacji....

Ona odziedziczyła te koty i generalnei rzecz biorąc wiele jej zrobic nie możemy :( Więc chyba dobrze, że tylko 3...
Obrazek

marcjannakape

Od: Pon cze 18, 2007 9:26

[poprzednia][następna]