Znam nawet kilka osób które z tego wątku koty biorą lub wzięły,np. Bianke1 z dogo,ma suczkę Frytkę z mojego schroniska,pośredniczyłam w adopcji (dom u Bianki rewelacyjny,kotka nie mogła lepiej trafić).
Jejku ciężko mi kogoś "wskazać" żeby mnie zarekomendował. Wiem,że nie masz czasu na to i rozumiem. Może podam Ci link do mojego aktualnego tymczasika, połamanego Tygryska:
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?t=79 ... sc&start=0
Myślę,że osoby z tego wątku już mnie znają bo nie pierwszy raz mi pomagają. Poprosiłam o rekomendację,mam nadzieje,że ktoś mnie na tyle lubi żeby się odezwać
Mam sobie kota wybrać? Hmmm... Zawsze to koty wybierają mnie

No ale dobrze,pooglądam. Mimo,ze jest mi to na prawdę obojętne. Takie cudeńka szybko znajda domy a ja w końcu będę miała jakiegoś nie połamanego kota na tymczasie. Poza tym chce się przekonać czy persy są na prawdę takie kapryśne jak o nich mówią
Edit: Widzę,że zostały te:
8. Rudy, kocur, wada zgryzu, ok. 3l. - czeka na dt albo ds
11. Czarna kotka, X1. 4-5l. - czeka na dt albo ds
12. Czarna kotka, podej. ciąży. X2. (jutro sterylka!) - czeka na dt albo ds
13. Czarna kotka, X3 - czeka na dt albo ds
16. Czarny, klapnięty, wzdęty?, Y3 - czeka na dt albo ds
17. Czarny, zrudziały. Y4 - czeka na dt albo ds
W takim razie poproszę albo kocura rudego,zobaczymy co z tym zgryzem,czy mu to przeszkadza? Wiem,że pewnie ciężko Wam to ogarnąć i pewnie niepotrzebnie pytam. W każdym razie wezmę jego lub kotkę nr 11. Albo po prostu przyślijcie mi tego który Waszym zdaniem będzie miał największe problemy ze znalezieniem DS z powodu wieku lub właśnie np. wady zgryzu.
Jestem specjalistką od mission impossible