Moderator: Estraven
XAgaX pisze:ja już prosiłam Asię, założycielkę wątku, aby przekazała Iwonce w moim imieniu, żeby przestała się zadręczać, bo zaistniała sytuacja nie jest jej winą. Niestety nigdy nie jest tak, że wszystko nam wychodzi w 100%.
XAgaX pisze:ja już prosiłam Asię, założycielkę wątku, aby przekazała Iwonce w moim imieniu, żeby przestała się zadręczać, bo zaistniała sytuacja nie jest jej winą. Niestety nigdy nie jest tak, że wszystko nam wychodzi w 100%.
karunia pisze:wiem oczywiście i bardzo współczuje i Iwonie i tego jak się musi czuć w tej sytuacji - oddaje serce i potem pęka jej jeżeli wie, że coś nie wychodzi
trzeba wierzyć ze wyjdzie i często to się sprawdza w każdej dziedzinie życia, i bardzo serdecznie współczuję Iwonie bo sama coś podobnego przezywałam kiedyś
ja szukając kiedyś kota nie miałam też żadnej szansy na to ze się odnajdzie ale wierzyłam całą sobą że MUSI tak być i tak się stało
miałam świadomość tego, że zrobiłam mu niedźwiedzią przysługę i że lepiej abym w ogóle nie ruszała sprawy niż skazała go na śmierć przez swoją pomoc
przez moje ręce przewinęło się wiele zwierząt ale z całą pewnością nie zajmuje się tym ani nie ratuje tak wiele jak wielu z Was, ale mam też swoje zdanie na temat dzikich i tego, że czasami lepiej aby dzikie pozostały - choć być może się mylę...
w tej chwili najważniejsza jest koteczka i co
co do koteczki to najważniejszą rzeczą jest dowiedzieć się gdzie dokładnie zaginęła i jak pisałam jeżeli mogę pomóc to poproszę koleżanki i pojedziemy sprawdzić okolicę i rozwiesić ogłoszenia ale
po 1 trzeba wiedzieć gdzie
po 2 do kogo kontakt tam podać?
po 3 czy jest jakiś kontakt z osobą którą ją zgubiła i czy osoba ta powie prawdę .......
kciuki wszyscy mogą potrzymać
meggi 2 pisze:to jest ulica STRĄKOWA blisko ul. Powstancow Slaskich ,mieszak tam moj brat i bratowa ale to egoisci nie lubia kotow i mnie tez nie za koty
Ale mam tez dobra wiadom0osc tam jest blisko drukarnia ,gdzie pracuje moj kolega i oni maja 2koty na swoim stanie . Dokarmiaj tez przybłedy.
Porozamwiam z nim uczule go że moze cos sie pojawi nowego.
W tym wypadku myślę, że karmiciele mogą zdziałać najwięcej, ale jeżeli ktoś będzie miał chwilę czasu i akurat przechodził gdzieś w pobliżu to proszę o rozglądanie się
Użytkownicy przeglądający ten dział: Baidu [Spider], KROPISZON, puszatek i 66 gości