Moderator: Estraven
terenia1 pisze:Karunia może zamiast kopać leżącego zerknij sobie w wątki częstochowskie Iwonki - wiem cos o tym bo sama dawno temu jeden zakładałam i przez długi czas w nim uczestniczyłam, czy tutaj każdy musi kogoś oceniać ganić i pisać co by było gdyby niestety pewnych sytuacji nie da się przewidzieć, a Iwonka akurat uważa, że każdemu bezdomnemu kociakowi należą się godne czytaj domowe warunki bytowania - sama u siebie mam Filipa kocura prawie 12-letniego, który prawie 10 lat był kotem podwórkowym a uratowała go właśnie Iwonka, ulicznym a od półtorej roku mieszka z nami i to najbardziej domowy kocur pod słońcem, więc nigdy nie wiemy czy robimy kotom przysługę zostawiająć je tam gdzie są czy nie:?:
Ja w tej sprawie nie mogę w żaden sposób pomóc, ale postaram się chociaż wątek podrzucić, Iwonka trzymaj się dzielnie i nie zadręczaj się - niestety pewnych rzeczy nie da się przewidzieć
malbor0 pisze:terenia1 pisze:Karunia może zamiast kopać leżącego zerknij sobie w wątki częstochowskie Iwonki - wiem cos o tym bo sama dawno temu jeden zakładałam i przez długi czas w nim uczestniczyłam, czy tutaj każdy musi kogoś oceniać ganić i pisać co by było gdyby niestety pewnych sytuacji nie da się przewidzieć, a Iwonka akurat uważa, że każdemu bezdomnemu kociakowi należą się godne czytaj domowe warunki bytowania - sama u siebie mam Filipa kocura prawie 12-letniego, który prawie 10 lat był kotem podwórkowym a uratowała go właśnie Iwonka, ulicznym a od półtorej roku mieszka z nami i to najbardziej domowy kocur pod słońcem, więc nigdy nie wiemy czy robimy kotom przysługę zostawiająć je tam gdzie są czy nie:?:
Ja w tej sprawie nie mogę w żaden sposób pomóc, ale postaram się chociaż wątek podrzucić, Iwonka trzymaj się dzielnie i nie zadręczaj się - niestety pewnych rzeczy nie da się przewidzieć
Dziękuję Ci Tereniu
meggi 2 pisze:na jakiej ulicy na Woli zaginela to wazne.
Ja mieszkam na Woli i dzisiaj widzialma nowego kota w okienku w piwnicy gdzei karmie koty.
malbor0 pisze:terenia1 pisze:Karunia może zamiast kopać leżącego zerknij sobie w wątki częstochowskie Iwonki - wiem cos o tym bo sama dawno temu jeden zakładałam i przez długi czas w nim uczestniczyłam, czy tutaj każdy musi kogoś oceniać ganić i pisać co by było gdyby niestety pewnych sytuacji nie da się przewidzieć, a Iwonka akurat uważa, że każdemu bezdomnemu kociakowi należą się godne czytaj domowe warunki bytowania - sama u siebie mam Filipa kocura prawie 12-letniego, który prawie 10 lat był kotem podwórkowym a uratowała go właśnie Iwonka, ulicznym a od półtorej roku mieszka z nami i to najbardziej domowy kocur pod słońcem, więc nigdy nie wiemy czy robimy kotom przysługę zostawiająć je tam gdzie są czy nie:?:
Dziękuję Ci Tereniu
meggi 2 pisze:oj to nie ten , bo u mnie sie pokazal szaro-bury z krawatem.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], koszka, Marmotka, puszatek, włóczka i 63 gości