Tia...
Zakladam iz ogonek jest na wlasciwym miejscu

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Ośmielę się powiedziec, że i owszem...kalair pisze:Ależ mi się nie chce dzisiaj iść do pracy..okropnie, strasznie,wyjątkowo, bardzo bardzo nie chce mi się iść do pracy!!! To normalne?![]()
![]()
kalair pisze:Ależ mi się nie chce dzisiaj iść do pracy..okropnie, strasznie,wyjątkowo, bardzo bardzo nie chce mi się iść do pracy!!! To normalne?![]()
![]()
hihi pisze:Ośmielę się powiedziec, że i owszem...kalair pisze:Ależ mi się nie chce dzisiaj iść do pracy..okropnie, strasznie,wyjątkowo, bardzo bardzo nie chce mi się iść do pracy!!! To normalne?![]()
![]()
Na mnie tak działa pogoda, że nic tylko bym sie zawinęła w kołdrę, z kubkiem gorącej herbaty i ziuuu do łóżka![]()
P.S.
Moja Młoda bez szemrania je gotowana rybkę i gotowanego kurczaka (kurczacha to żarła tak, że aż cała się trzęsła).
ewa74 pisze:kalair pisze:Ależ mi się nie chce dzisiaj iść do pracy..okropnie, strasznie,wyjątkowo, bardzo bardzo nie chce mi się iść do pracy!!! To normalne?![]()
![]()
To normalne. Gorzej, gdybyś chciała lecieć do roboty z uśmiechem na ustach![]()
Bondżiorno kreciastym
Biegunki niet, ale i qpki od wczoraj nie byłokalair pisze:hihi pisze:Ośmielę się powiedziec, że i owszem...kalair pisze:Ależ mi się nie chce dzisiaj iść do pracy..okropnie, strasznie,wyjątkowo, bardzo bardzo nie chce mi się iść do pracy!!! To normalne?![]()
![]()
Na mnie tak działa pogoda, że nic tylko bym sie zawinęła w kołdrę, z kubkiem gorącej herbaty i ziuuu do łóżka![]()
P.S.
Moja Młoda bez szemrania je gotowana rybkę i gotowanego kurczaka (kurczacha to żarła tak, że aż cała się trzęsła).
Uff..czyli nie podupadłam na zdrowiu..![]()
![]()
![]()
No popatrz,jaką masz niewybredną kicię!Fajnie, że wcina kurczczka!
Biegunki niet?
hihi pisze:Biegunki niet, ale i qpki od wczoraj nie byłoMam nadzieję, że po powrocie do domu będzie.
do czego to doszło, żeby człowiek się z kociek qpki cieszył
kalair pisze:ewa74 pisze:kalair pisze:Ależ mi się nie chce dzisiaj iść do pracy..okropnie, strasznie,wyjątkowo, bardzo bardzo nie chce mi się iść do pracy!!! To normalne?![]()
![]()
Bondżiorno kreciastym
Masz rację...Gdybym leciała z uśmiechem, to chyba po drodze do psychiatry!![]()
![]()
![]()
I guten morgen Ewa!![]()
![]()
![]()
Proszę-Lafisia Cię wita!
ewa74 pisze:kalair pisze:ewa74 pisze:kalair pisze:Ależ mi się nie chce dzisiaj iść do pracy..okropnie, strasznie,wyjątkowo, bardzo bardzo nie chce mi się iść do pracy!!! To normalne?![]()
![]()
Bondżiorno kreciastym
Masz rację...Gdybym leciała z uśmiechem, to chyba po drodze do psychiatry!![]()
![]()
![]()
I guten morgen Ewa!![]()
![]()
![]()
Proszę-Lafisia Cię wita!
Dzienkujem! Lafi pięknota
Wczoraj qpka była, jedna, ale byłakalair pisze:hihi pisze:Biegunki niet, ale i qpki od wczoraj nie byłoMam nadzieję, że po powrocie do domu będzie.
do czego to doszło, żeby człowiek się z kociek qpki cieszył
Właśnie tu jest pewna specyfika..Qpki to baaaardzo wyczekiwana rzecz na forum..Ja też czekałam po kastracji..3 dni..Już mnie panika ogarniała!![]()
Ale wczoraj robiła? Jeśli tak,to spokojnie! Cały dzień przed Tobą!
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 70 gości