Moderator: Estraven
maggia pisze:Witam!
Avian pisze:Dzień dobry
Znów piąteczek
catawba pisze:chciałabym mieć dom i konto z gumy![]()
wczoraj tż odkrył, że domniemana mamusia Benka się okociła w stajni w sianie. Maluchy już mają otwarte oczka. Mamusia, zwana przez nas "Wyścigówką" (bo tak szybko zwiewa) jest kotem mega dzikim. aż mi żal, jak pomyślę, że te maluchy też by miały być. tylko nie chcę tam za bardzo ingerować, żeby ich nie przeniosła..![]()
wygląda na to, że są 3, choć kolega mówił o 6.. ale też mówił, że są ślepemoże są 2 mioty
![]()
ee.. chyba mu się przewidziało..
![]()
oto maluchy![]()
![]()
![]()
no to powitajcie Czarnuszka (z tyłu schowany), białego kicia bez plamki na nosie (na pierwszym zdjęciu) i najbardziej odważnego kicia z plamką (zdj. 2 i 3)
sweet-a pisze:catawba pisze:chciałabym mieć dom i konto z gumy![]()
wczoraj tż odkrył, że domniemana mamusia Benka się okociła w stajni w sianie. Maluchy już mają otwarte oczka. Mamusia, zwana przez nas "Wyścigówką" (bo tak szybko zwiewa) jest kotem mega dzikim. aż mi żal, jak pomyślę, że te maluchy też by miały być. tylko nie chcę tam za bardzo ingerować, żeby ich nie przeniosła..![]()
wygląda na to, że są 3, choć kolega mówił o 6.. ale też mówił, że są ślepemoże są 2 mioty
![]()
ee.. chyba mu się przewidziało..
![]()
oto maluchy![]()
![]()
![]()
no to powitajcie Czarnuszka (z tyłu schowany), białego kicia bez plamki na nosie (na pierwszym zdjęciu) i najbardziej odważnego kicia z plamką (zdj. 2 i 3)
jakie cudowności Haniu- wiem że za bardzo ingerwoć nie wolno ale spróbuj się zorientować czy gdzieś nie kręci się jakiś kocur ponieważ w tym roku jest podobno bardzo powszechny kanibalizm, kocury masowo pożerają młode kociakipamiętasz te kociaki które mnie tak zaabsorbowały w maju ( chyba więcej mówić nie muszę domyśl się) i znam jeszcze dwa takie przypadki, zaraz obok u sąsiadów i jeszcze jeden niedaleko
sweet-a pisze:matka nie musi być oswojona a jak małe będą miały od początku kontakt z człowiekiem to prawie napewno będą mizaikami
a ten czarny ma coś białego może
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 42 gości