Simbo i Sarabi-proszę o zamknięcie wątku

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt sie 29, 2008 13:50

czarna.wdowa pisze:Aż któregoś dnia moja teściowa przyłapała kota, który nosił w zębach zegarek i miał go właśnie schować w piwnicy w skrytce, w której odnalazły sie też inne rzeczy :twisted:

Dobre :D
Mikołaj chował pod dywany, chodnik - jak czegoś większego szkałam to macałam po wierzchu czy jest zgrubienie - najłatwiej było znależć długopisy, najgorzej kolczyki itp. :D
Ale tak mnie wyćwiczył, że naprawdę nic na wierzchu już z czasem nie zostawiałam. To było bardzo kłopotliwe to jego złodziejstwo.

Nelly

Od: Nie lut 10, 2002 9:36

Post » Pt sie 29, 2008 14:43

Niezłe z tym kotem-złodziejaszkiem :lol:

Jak odsuwałam wersalkę przy sprzątaniu jakiś czas temu, to oprócz papierków, myszek itp. znalazłam całą, jeszcze nierozpakowaną tabliczkę czekolady 8O
Obrazek "Mój dom murem podzielony..."

Kicorek

Od: Pon sie 30, 2004 9:47

Post » Pt sie 29, 2008 17:42

Mam doła bo czuję że zaczynam tracić forum w tej formie w której je pokochałam :(
Nie chodzi mi o sam pomysł stworzenia nowego podforum tylko o to w jakiej formie zostało to podane
o dzielenie forumowiczów na tych lepszych i gorszych, o wątkach poważnych i tych dzieńdobrowych :roll:
Mój wątek nie jest specjalnie merytoryczny wiec dla mnie bez różnicy jest gdzie będzie się znajdować
chodzi o to że takie postawienie sprawy uderza w uczucia osób które bardzo cenię :(
I o to że bez nowych użytkowników to forum powoli umrze :(

PS Wiem że to blogowanie ale gdzie mam napisać o moich uczuciach związanych z tym forum jak nie tu :(
I nie piszę tego żeby w moim wątku pojawiła sie kolejna dyskusja na ten temat
ogólnie mam dzisiaj doła a po przyjściu do domu czytam wpisy które mnie bolą :(
Obrazek + Arctica Obrazek

czarna.wdowa

Od: Śro lip 26, 2006 12:51

Post » Pt sie 29, 2008 18:04

No to teraz blogowo 8)

Kupiłam w końcu patyczki, postawiłam torbę w przedpokoju i poszłam do łazienki
kiedy wróciłam były już rozpakowane i Sarabka zabrała swoją dolę :twisted:
Sprawdziłam miejsca w które można zajrzeć - nie ma 8O :?
pewnie jak zwykle odnajdą sie po kilku dniach 8)

Najgorsze jest w całej sytuacji nie to że Sarabka kradnie i chowa bo stratę kilku patyczków i paru groszy przeżyję :wink:
tylko to że Simbo uwielbia gryźć i połykać patyczki :strach: i boję się o jego zdrowie :(

czarna.wdowa

Post » Pt sie 29, 2008 18:08

czarna.wdowa pisze:
Najgorsze jest w całej sytuacji nie to że Sarabka kradnie i chowa bo stratę kilku patyczków i paru groszy przeżyję :wink:
tylko to że Simbo uwielbia gryźć i połykać patyczki :strach: i boję się o jego zdrowie :(

:strach:

Połyka całe patyczki? 8O
Mój Pulpi gryzie je i zdarzało mu się zjeść tą watkę, którą patyczki są nawleczone ( od tej pory zabieram mu jak tylko widzę, że bierze ).

Mereth

Od: Pon paź 01, 2007 10:43

Post » Pt sie 29, 2008 18:15

Kiedyś pisałam że znalazłam w qupce kawałek plastiku z patyczka :(
On wogóle ma w sobie coś z amstafa bo uwielbia gryźć różne rzeczy
np pogryzł na kawałki typowo kocią zabawkę jaką jest wędka z myszka -
najpierw pogryzł gumkę a później pogryzł na kawałki końcówki plastiku :strach:
Wszystkie rzeczy które można pogryźć są pochowane lub wyrzucone :roll:

Co z tego kiedy Sarabka ma swoje zapasy :twisted:

czarna.wdowa

Post » Pt sie 29, 2008 18:26

No co dziewczyna robi zapasy na czarna godzine :lol: kiey niedobra Pnacia pochowa wszystko co sie da i nie da :twisted: ;)
Obrazek

goska_bs

Od: Czw mar 23, 2006 18:12

Post » Pt sie 29, 2008 20:43

czarna.wdowa pisze:Mam doła bo czuję że zaczynam tracić forum w tej formie w której je pokochałam :(
Nie chodzi mi o sam pomysł stworzenia nowego podforum tylko o to w jakiej formie zostało to podane
o dzielenie forumowiczów na tych lepszych i gorszych, o wątkach poważnych i tych dzieńdobrowych :roll:
Mój wątek nie jest specjalnie merytoryczny wiec dla mnie bez różnicy jest gdzie będzie się znajdować
chodzi o to że takie postawienie sprawy uderza w uczucia osób które bardzo cenię :(

PS Wiem że to blogowanie ale gdzie mam napisać o moich uczuciach związanych z tym forum jak nie tu :(

Mam to samo.... :(

Sihaja

Od: Pon sty 03, 2005 22:17

Post » Pt sie 29, 2008 21:18

czarna.wdowa pisze:Mam doła bo czuję że zaczynam tracić forum w tej formie w której je pokochałam :(

Mam to samo :(
Też nie interesuje mnie gdzie te wątki będą, bo je sobie znajdę, ale dlaczego segreguje się ludzi tylko na podstawie tego co piszą? To że się czymś nie chwalę oznacza, że tego nie robię? Jakieś strasznie niedojrzałe to wszystko. Może w ogóle wprowadzić wpisowe na forum - można się zalogować po byciu tymczasem dla 120 kotów i wykastrowaniu co najmniej tylu

kothka

Od: Wto lis 09, 2004 12:50

Post » Pt sie 29, 2008 21:24

też mam to samo, ogólnie przykro się zrobiło i aż się nie mogę zabrać za odpisanie w moim wątku, w końcu mam tylko jednego tymczasa i to zdrowego (na szczęście :-) )
pozdrawiam wieczornie

ewung

Od: Pon lis 13, 2006 13:04

Post » Pt sie 29, 2008 21:26

ewung pisze:też mam to samo, ogólnie przykro się zrobiło i aż się nie mogę zabrać za odpisanie w moim wątku, w końcu mam tylko jednego tymczasa i to zdrowego (na szczęście :-) )
pozdrawiam wieczornie

Ja tak samo, ciekawe czy byłoby inaczej postrzegane gdyby był mega chory ? ( tfu tfu ) :roll: :twisted:

Mereth

Od: Pon paź 01, 2007 10:43

Post » Pt sie 29, 2008 21:27

Mereth pisze:
ewung pisze:też mam to samo, ogólnie przykro się zrobiło i aż się nie mogę zabrać za odpisanie w moim wątku, w końcu mam tylko jednego tymczasa i to zdrowego (na szczęście :-) )
pozdrawiam wieczornie

Ja tak samo, ciekawe czy byłoby inaczej postrzegane gdyby był mega chory ? ( tfu tfu ) :roll: :twisted:

no wtedy nasze wątki byłyby merytoryczne :-)

edit: literówka
Ostatnio edytowano Pt sie 29, 2008 21:29 przez ewung, łącznie edytowano 1 raz

ewung

Od: Pon lis 13, 2006 13:04

Post » Pt sie 29, 2008 21:27

Dueciku! Tylko TY nie rób gupich numerow! Ja nie pisze, ale czytam, wiec bez zadnych takich! Pozdrawiam cieplutko.

Sihaja

Od: Pon sty 03, 2005 22:17

Post » Pt sie 29, 2008 21:31

Wdowko, pozdrawiam :wink:
Arni gryzie folie we wszystkic postaciach, ostatnio mi nawet plany wynikowe podgryzl bo byly w folijkach...ale na szczescie nie zjada..chyba :roll:
Żegnaj Budusiu......tęsknimy

moś

Od: Wto lip 06, 2004 16:48

Post » Pt sie 29, 2008 23:17

O, widze, ze o kotach złodziejach piszecie ;)
U mnie przoduje w tym Mikuś, który uwielbia bizuterie - pare razy już go przyłapałam, jak uciekal z łańcuszkiem zwisającym mu z paszczy. Poza tym "zabiera sobie" do zabawy monety leżące w jego zasiegu :twisted: Całkiem niedawno próbował mi zwinąć etiu od komórki, z którego wystawał dłuższy sznurek (a w etui był akurat telefon). Tak wiec mam kota ze złodziejskimi uzdolnieniami - taki dres z Nowej Huty :mrgreen:

P.s. Monia, ja dopiero teraz niedawno doczytalam pewne tematy i mam takie same odczucia, jak Ty...

skaskaNH

Od: Pt lut 03, 2006 0:21

[poprzednia][następna]