Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Czekoladka pisze:Nikt już z nami nie popisze?![]()
A co sądzicie o himalajkach, czyli pointach perskich?
Według mnie ciudne.
Czekoladka pisze:Bo to krem point. Wszystkim point się kojarzy z ciemnymi znaczeniami.
Była lekcja o ubarwieniach. Nawet pokazy fotek były. Oj nieuważa na lekcjach kalair no no.![]()
A i trochę się dziś namęczyłam przy zmienianiu dizajnu mojej stronki, także proszę o uwagę.
Nelly pisze:Czekoladko, a nie chciałaś wystawiać koteczki? Bo interesują Cię wydaje mi się bardzo sprawy związane z rasami i wszystkim co się z tym wiąże.
Ja nie, mnie wystawy nie ciągną jako uczestnika - bo widzem to jestem chętnie, ale też takim bez przesady raz na rok starczy. Listopadowa w Poznaniu.
Czekoladka pisze:Inuś boi się obcych ludzi i nowych sytuacji. Jak przychodzą goście to nawet na mnie warknie i mnie podrapie.
Musiałabym ją zaczipowac i zaszczepić przeciw wściekliźnie. No i tak pewnie moje starania poszłyby na marne. Zestresowany kot nie jest piękny, nie ma tyle wdzięku.![]()
Ciągle się waham. Im wcześniej tym lepiej... A może by mnie zaskoczyła?
Zastanowię się jeszcze może kiedyś zacznę ją wystawiać.
Ceny... Hmmm nie są bardzo rażące. Na jeden dzien wystawy. Mam swoje oszczędnośći.![]()
A interesuję się tym owszem. Uwielbiam chodzić na wystawy, rozmawiać z hodowcami.
W przyszłości będę miała hodowlę.
Czekoladka pisze:Kaktusy wczoraj przesadzałam do większych doniczek, bo duże urosły.Fotki może kiedy indziej, dziś słoneczko nas nie rozpieszczało.
![]()
Pozostaje pytanie: kto nam ukradł słoneczko?
Użytkownicy przeglądający ten dział: elmas, Google [Bot] i 88 gości