Jeśli chodzi o bałagan na Forum, to powstał on w związku z tą dyskusją: temat jest poruszany w dwóch działach jednocześnie

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Wojtek pisze:PS
Jeśli chodzi o bałagan na Forum, to powstał on w związku z tą dyskusją: temat jest poruszany w dwóch działach jednocześnie
Czy Twoje koty są na tyle nietypowe, że nie da się dyskusji o ich problemach zdrowotnych prowadzić w ogólnym wątku dotyczącym danej choroby?Wojtek pisze:Po "reformie" miałbym:
- wątek główny o Herze i Dorinie,
- wątek o karmieniu Hery i Doriny,
- wątek o przeglądach kontrolnych kotów,
- wątek o nerkach Hery,
- wątek o nerkach Doriny (można połączyć z Herą),
- wątek o ogonie Doriny,
- wątek o gruczole okołoodbytowym Hery,
- wątków "chorobowych" będzie przybywać, bo koty są coraz starsze
iceangel pisze:Wojtek pisze:PS
stąd pomysł z archiwizacją dotychczasowych wątków, właśnie po to byś nie musiał prowadzić 8 wątków
Miriel pisze:Czy Twoje koty są na tyle nietypowe, że nie da się dyskusji o ich problemach zdrowotnych prowadzić w ogólnym wątku dotyczącym danej choroby?Wojtek pisze:Po "reformie" miałbym:
- wątek o nerkach Hery,
- wątek o ogonie Doriny,
- wątków "chorobowych" będzie przybywać, bo koty są coraz starsze![]()
Wojtek pisze:- nie wyobrażam sobie, żebym w wątku "głównym" nie wspomniał o dolegliwościach trapiących moje koty, więc w praktyce wątki "chorobowe" będą zdublowane w "głównym"
Moim zdaniem to dopiero wprowadzi bałagan na Forum.
Wojtek pisze:Miriel pisze:Czy Twoje koty są na tyle nietypowe, że nie da się dyskusji o ich problemach zdrowotnych prowadzić w ogólnym wątku dotyczącym danej choroby?Wojtek pisze:Po "reformie" miałbym:
- wątek o nerkach Hery,
- wątek o ogonie Doriny,
- wątków "chorobowych" będzie przybywać, bo koty są coraz starsze![]()
Nie są nietypowe. Ale wygodniej jest mieć całą historię kota w jednym wątku niż w 8, niezależnie od tego, czy te 8 to byłyby "moje własne", czy "współdzielone".
genowefa pisze:
Podobnie uważam, że złym pomysłem było wydzielenie "Zwierzyńca" z KŁ, kiedyś zaglądałam do apeli o pomoc, wieści o fretkach i innych takich, a na zwierzyniec nie wchodzę wcale.
Wojtek pisze:iceangel pisze:Wojtek pisze:PS
stąd pomysł z archiwizacją dotychczasowych wątków, właśnie po to byś nie musiał prowadzić 8 wątków
I dlatego trzeba temat prowadzić w dwóch działach jednocześnie?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 6 gości