Do Gospodarzy i Gości wątków kocio-pogaduszkowych :)

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw sie 28, 2008 21:16

ryśka pisze:
sanna-ho pisze:I jeszcze jedno: dawno temu było podforum DZIKIE KOTY.
...

To nie było podforum na temat wolnożyjących kotów :)
To było forum, na którym można było pisać jako "gość" - bez logowania, po prostu.
Nikt tam nie pisywał prawie, a jeśli ktoś pisał i oczekiwał pomocy, to i tak wątek był przenoszony na Koty, żeby na niego zwrócić uwagę. Stąd też "dzikie koty" były niepotrzebne.

hmm...

To dlaczego się nazywało dzikie koty? ;)

Bo można było pisać bez logowania, "na dziko"? :lol:

sanna-ho

Od: Wto sie 28, 2007 13:41

Post » Czw sie 28, 2008 21:18

sanna-ho pisze:
ryśka pisze:
sanna-ho pisze:I jeszcze jedno: dawno temu było podforum DZIKIE KOTY.
...

To nie było podforum na temat wolnożyjących kotów :)
To było forum, na którym można było pisać jako "gość" - bez logowania, po prostu.
Nikt tam nie pisywał prawie, a jeśli ktoś pisał i oczekiwał pomocy, to i tak wątek był przenoszony na Koty, żeby na niego zwrócić uwagę. Stąd też "dzikie koty" były niepotrzebne.

hmm...

To dlaczego się nazywało dzikie koty? ;)

Bo można było pisać bez logowania, "na dziko"? :lol:

Pamietam ten dział, krotko byl :lol:
Żegnaj Budusiu......tęsknimy

moś

Od: Wto lip 06, 2004 16:48

Post » Czw sie 28, 2008 21:24

A watek moich tymczasów, gdzie by miał być? W nim też jest mnóstwo ochówiachów i kciukitrzymam i takietam.

Tak tylko pytam...
Kocie Hospicjum -1% - KRS 0000408882

'Pijcie swe niezaznane szczęście
chcąc nie być tym, kim jesteście'

Agn

Od: Pt paź 21, 2005 14:01

Post » Czw sie 28, 2008 21:27

Agn pisze:A watek moich tymczasów, gdzie by miał być? W nim też jest mnóstwo ochówiachów i kciukitrzymam i takietam.

Tak tylko pytam...

A moich przytuliskowców?

O moich domowych cherlakach nie wspomnę...
...

CoToMa

Od: Pon sie 21, 2006 14:34

Post » Czw sie 28, 2008 21:31

Agn pisze:A watek moich tymczasów, gdzie by miał być? W nim też jest mnóstwo ochówiachów i kciukitrzymam i takietam.

Komisja rozstrzygnie ;) Kciukitrzymam, może uda Ci się zostać na kotach :ok: ;)
Obrazek
Obrazek
Jeszcze żaden nieśmiertelny bóg nie przeżył śmierci swoich wyznawców.
NAUKA O KLIMACIE.PL

genowefa

Od: Pon wrz 18, 2006 13:34

Post » Czw sie 28, 2008 21:31

genowefa pisze:

Komisja rozstrzygnie ;) Kciukitrzymam, może uda Ci się zostać na kotach :ok: ;)

:ryk:

Agn

Post » Czw sie 28, 2008 21:33

genowefa pisze:Lepsze jest wrogiem dobrego

no i to są święte słowa
Zaraz mi się przypomina grafoman z Dżumy, który poprawiając i cyzelując pierwze zdanie swojej powieści uzyskał oszałamiający efekt - piękna amazonka na karej kasztance :) jakoś tak to brzmiało :P

Jak sobie wyobrażę te komisje ds kwalifikacji wątków, później będziemy zakładać rejestry i teczki, później będziemy walczyć na teczki, będą prawomyslni i opozycja. Może być wesoło :)
Dedykacja specjalna - kto się tłumokiem urodził, walizką nigdy nie będzie!

casica

Od: Pt mar 30, 2007 22:12

Post » Czw sie 28, 2008 21:48

casica pisze:Zaraz mi się przypomina grafoman z Dżumy, który poprawiając i cyzelując pierwze zdanie swojej powieści uzyskał oszałamiający efekt - piękna amazonka na karej kasztance :) jakoś tak to brzmiało :P

„W piękny ranek majowy smukła amazonka, siedząc na wspaniałej kasztance, jechała kwitnącymi alejami Lasku Bulońskiego”

Jak sobie wyobrażę te komisje ds kwalifikacji wątków, później będziemy zakładać rejestry i teczki, później będziemy walczyć na teczki, będą prawomyslni i opozycja. Może być wesoło :)

osobne podforum dla każdego, i nie zapomnijcie o podforum dla staników!

i potworum na teczki i ukryte potworum dla opozycji :twisted:

plus komisja, komisja rewizyjna i tajna komisja rewizyjna komisji rewizyjnej :twisted:

i podforum na rozważania "na jakim forum powinien być ten wątek"
i podforum na ustalanie składów wszystkich komisji

po co się ograniczać do półśrodków przecież, prawda? :mrgreen:

sanna-ho

Post » Czw sie 28, 2008 21:52

:ryk:
ale pod koniec, jak już wymęczył to było o karej kasztance, czy już z wiekiem skleroza mnie dopadła zupełna? :oops:
Dedykacja specjalna - kto się tłumokiem urodził, walizką nigdy nie będzie!

casica

Od: Pt mar 30, 2007 22:12

Post » Czw sie 28, 2008 21:55

A ja to już w ogóle nie wiem, gdzie się podzieję... :cry:

Ale jakby co, to podporządkuję się decyzji komisji :P

A serio, to na pierwszej stronie kilkanaście minut temu widziałam chyba ze trzy "dzieńdobry" wątki (nie zaglądałam do środka, więc nie wiem, czy wyłapałam wszystkie). Nie jestem pewna, czy to aż tak dużo, żeby zakładać osobne podforum.
Chociaż jak raz wstałam o 6.00 i zobaczyłam całą stronę wątków podniesionych przez jedną osobę, to z lekka się zdziwiłam :lol:

Edit: zeżarłam jedno słówko i musiałam poprawić, bo bzdura wyszła
Ostatnio edytowano Czw sie 28, 2008 22:26 przez Kicorek, łącznie edytowano 1 raz
Obrazek "Mój dom murem podzielony..."

Kicorek

Od: Pon sie 30, 2004 9:47

Post » Czw sie 28, 2008 22:01

Kicorek pisze: raz wstałam o 6.00 i zobaczyłam całą stronę wątków podniesionych przez jedną osobę, to z lekka się zdziwiłam :lol:

ja nieraz wtedy idę spać, i przed snem rzucam okiem na forum - na pierwszej stronie kotów na samej górze jest wówczas ok. 20 wątków dzieńdobrowych, podnoszonych przez kolejne wstające i witające się osoby :D :lol:
Wszystko OK, tylko jaki wobec tego jest sens podrzucania np. o 23.30 wątku seniorów? :roll:

sanna-ho

Post » Czw sie 28, 2008 22:04

ja tez tak robie - kiedy rano wstanę, przeglądam wątki, podopisuje sie w nich, niektore podniose, i w rezultacie jest pod spodem ze 20 razy satoru satoru satoru..

chyba nic w tym zlego;P
Filemon, Nuteńka [*] kocham na wieki....
Franuś [*] w moim serduszku na zawsze
Dzwoneczku [*] Kochanie, pamiętam...
Bokiruniu [*] dziękuję...
Obrazek
Obrazek

Satoru

Od: Czw sie 21, 2003 13:32

Post » Czw sie 28, 2008 22:09

casica pisze::ryk:
ale pod koniec, jak już wymęczył to było o karej kasztance, czy już z wiekiem skleroza mnie dopadła zupełna? :oops:

Jak kara to chyba nie kasztanka. Tak mi się wydaje... Niech jakiś koniarz zweryfikuje.

Sanna-ho, od tych teczek i weryfikacji to "potworóm" chyba....

:twisted:

Agn

Post » Czw sie 28, 2008 22:14

Kicorek pisze:.
Chociaż jak raz wstałam o 6.00 i zobaczyłam całą stronę wątków podniesionych przez jedną osobę, to z lekka się zdziwiłam :lol:

to nie ja, ja tak wczesnie nie wstaje :twisted:
Żegnaj Budusiu......tęsknimy

moś

Od: Wto lip 06, 2004 16:48

Post » Czw sie 28, 2008 22:24

No cóż, ja się w całości podpisuję pod postem genowefy.

Dzielmy, rozdrabniajmy, twórzmy podfora... na które potem nie będzie się zaglądało. Na Zwierzyniec nie zajrzałam, odkąd powstał. Nie mam fretek, psów, szczurów - póki były na KŁ, czasem z ciekawości wchodziłam, poszerzając swoją wiedzę o innych zwierzakach.
Na Hodowców nie zaglądam nigdy - raz, przypadkowo i niespodziewanie, szukając użytkownika przez wyszukiwarkę, znalazłam tam świetny wątek o BARFie. Przypadkowo - nigdy bym nie podejrzewała, że coś mnie może łączyć z hodowcami kotów. ;-)

A wątki "blogowe" czytam wtedy, kiedy wiem, że znajdę tam coś interesującego dla siebie. Dzięki "blogowemu" wątkowi Sylwki udało się rok temu uratować piątkę Burasiąt. Tylko dzięki temu, że czasami czytałam wątek Zenka, bo zawierał dużo cennych dla mnie, merytorycznych informacji. Gdyby znajdował się na jakimś "pleplaczym" podforum, pewnie Burasięta umarłyby na kk z braku domu tymczasowego, bo w życiu bym tam nie zajrzała.

Nie psujmy czegoś, co działa.
Zanim odrobaczysz, poczytaj:
viewtopic.php?t=86719
i zanim nafaszerujesz kota metronidazolem, sprawdź, czy nie ma zwyczajnie alergii na gluten...

Nordstjerna

Od: Czw lip 06, 2006 20:52

[poprzednia][następna]