Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
felinae pisze:tereniu ja juz od dawna myśle o tym srebrnym ze schroniska, ale teraz basia mi wcisnęła tego rudzielca ale obiecuje że następnym razem go biore!
Rudy mocno przestraszony siedzi w koszyku i nie da sie dotknać. Cały czas gada a jak sie wyciaga ręke to fuczy.Narazie nie ma mowy o adopcjii
mala mi pisze:terenia1 i mar_tika - macie po pw.
felinae pisze:Ja sie obawiam ze u mnie nie będzie tak różowo bo kiciak nie wychodzi z koszyka więc o braniu na ręce bez walki nie ma mowy no cóż zobaczymy...Oby sie szybko przyzwyczaił bo ciągle mi chodzi po głowie ten srebrny kotek
jadziaII pisze:Dzisiaj w schronie znowu 2 malenstwa jeszcze slepe facet ze schroniska nie radzi sobie proboje je karmic ale mu to nie idzie. APEL do wszystkich moze ktos je przyjmie i nakarmi POMOZCIE IM.
Ja osobiscie nie moge bo juz mam tymczasy chucham i dmucham na nie, a miejsca nie zawiele zeby nowe odizolowac.
ogocha pisze:Kochani, powiedzcie mi gdzie jedzie Marmurek? Czytałam wątek ale mi umknęło![]()
Bardzo, bardzo się cieszę, że piszecie, że to super domek. Marmurkowi naprawde się nalezy...
Użytkownicy przeglądający ten dział: darianna1, Google [Bot] i 93 gości