Panterki machaja łapkami.

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
maggia pisze:http://forum.miau.pl/viewtopic.php?p=3433077#3433077
Avian pisze:maggia pisze:http://forum.miau.pl/viewtopic.php?p=3433077#3433077
Widziałam, się wpisałam![]()
Dzisiaj byłam w odwiedzinach u Łatka vel Benka, którego wyadoptowałam prawie 2 lata temu![]()
Ale facet trafiłpodwozie do głaskania wywalone
Duzi owinięci wokół pazura ... a muszę przyznać, że się bałam tej adopcji. Najpierw chcieli kotka z Kociego Pazura, ale nie "zdali" testu
![]()
U mnie zdali i kota dostali - i dobrzeNiektórzy jednak uczą się na swoich błędach i nie można od razu domku skreślać.
sweet-a pisze:Witaj Gaciu mam do ciebie sprawę, wiem że ty mnie nie oszukasz bo Duża mówi że jestem maupa, bo podrapałam w nochal Reksia-to pies (mieszka u nas a może to my u niego bo to on był pierwszy tak czy siak mieszamy razem)wiem że troszeczkę przesadziłam ale on musi znać swoje miejsce prawda?Czy ja jestem przez to maupą?i czy Duża ma mnie prawo tak wyzywać?
Musia zatroszkana
Avian pisze:Zaspane dzień dobrysweet-a pisze:Witaj Gaciu mam do ciebie sprawę, wiem że ty mnie nie oszukasz bo Duża mówi że jestem maupa, bo podrapałam w nochal Reksia-to pies (mieszka u nas a może to my u niego bo to on był pierwszy tak czy siak mieszamy razem)wiem że troszeczkę przesadziłam ale on musi znać swoje miejsce prawda?Czy ja jestem przez to maupą?i czy Duża ma mnie prawo tak wyzywać?
Musia zatroszkana
Jaka maupa ?![]()
Nie jesteś żadna maupa - dobrze zrobiłaś, nie wiadomo, co takiemu psu do łba strzeli ... lepiej przejąć inicjatywę i pokazać psu gdzie jego miejsce
Gagat
Avian pisze:Zaspane dzień dobrysweet-a pisze:Witaj Gaciu mam do ciebie sprawę, wiem że ty mnie nie oszukasz bo Duża mówi że jestem maupa, bo podrapałam w nochal Reksia-to pies (mieszka u nas a może to my u niego bo to on był pierwszy tak czy siak mieszamy razem)wiem że troszeczkę przesadziłam ale on musi znać swoje miejsce prawda?Czy ja jestem przez to maupą?i czy Duża ma mnie prawo tak wyzywać?
Musia zatroszkana
Jaka maupa ?![]()
Nie jesteś żadna maupa - dobrze zrobiłaś, nie wiadomo, co takiemu psu do łba strzeli ... lepiej przejąć inicjatywę i pokazać psu gdzie jego miejsce
Gagat
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 70 gości