Jeżeli Mała mi kota dostarczy rano, to zawiozę do Zabrza w okolicach 9.oo
rano, ewentualnie w niedzielę
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Bazyliszkowa pisze:Jej, ale to wszystko skomplikowane, już przestałam ograniać.
gosiaa pisze:Potrzebny jeszcze transport w Łodzi JUTRO ze schroniska na Aleje Włókniarzy, ja niestety wypadam, nie ma mnie w Łodzi
Cammi pisze:Ja jeszcze przez chwilę jestem.
W piątek mam spotkanie z klientem a po nim wyjeżdzamy z Poznania przez Łódź do Krakowa.
Nie umiem ustalić godziny o której będę w Łodzi bo nie wiem o której z Poznania wyjedziemy. Myślę że najpóźniej 18 czyli w Łodzi ok 20 - 21. Jeżeli się uda wcześniej o 16 to w Łodzi będziemy odpowiednio wczesnie. Dlatego prosiłam o telefon do Ciotek w Łodzi. Jak tylko będę mieć jasność jak z wyjazdem z Poznania dam znać.
Do internetu mogę nie mieć już dostępu.
mokkunia pisze:Znowu jestem w szoku, taka skomplikowana akcja a jaka szybka reakcja i po sprawie
pisiokot pisze:Acha, nie mamy w czym wyekspediować Basi. Na gorąco podjęłam więc decyzję, że Andorka kupi jakiś nieduży, najtańszy transporter (taki za trzydzieści kilka złotych), a my jej oddamy pieniądze z funduszu schroniskowego. Mam nadzieję, że nikt nie ma nic przeciwko temu ?
pisiokot pisze:Wszystko ustalone.
Andorka odbierze Basię ze schroniska i przywiezie ja do mnie. Ja dostarczę kicię na miejsce zbiórki, już jesteśmy z Cammi umówione.
Jola już uprzedzona, że jutro Basia opuszcza schron.
Acha, Basia dostaje antybiotyk, Jola da tabletki do podawania przez następne dni. Mar, poradzisz sobie z podawaniem tabletek ? Basia jest spokojna, grzeczna, nie powinna sprawiać problemów.
mar9 pisze:pisiokot pisze:Acha, nie mamy w czym wyekspediować Basi. Na gorąco podjęłam więc decyzję, że Andorka kupi jakiś nieduży, najtańszy transporter (taki za trzydzieści kilka złotych), a my jej oddamy pieniądze z funduszu schroniskowego. Mam nadzieję, że nikt nie ma nic przeciwko temu ?
Cammi wczoraj mówiła, że weźmie swój transporter, to może upewnijcie się, że tak będzie
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], MruczkiRządzą, Myszorek i 290 gości