Tytka smark.. Malta b. zle Perełka szuka DS kociaki też

Kocie pogawędki

Moderator: Estraven

Post » Śro sie 27, 2008 10:35

witam kochane wspieraczki :wink:

meggi 2 ,12 to ma byc zastrzyków ,a potem na doustne przechodzimy .

ja oczywiście juz wypatruje zmian :twisted:

nie ciesze sie bo się boje cieszyć...po pierwszych jego słowach chciałam go uściskac ze szczęścia ,mało się durna baba nie poryczałam ,ale spokojnie moje serce ,pożyjemy zobaczymy.

po powrocie do domu ,Perełka zjadła ,zaczela się podejrzanie kręcic ,wąchac swój tyłek ,acha idzie to ja ja na ręce i chciałam na dwór .......gówno wypadło mi na ręke :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
w drugie wlazłam.... :twisted: :twisted: :twisted:
nawet nie moge się na nia złościć,bo to przeciez nie jej wina ale szczęśliwa nie byłam :oops:

Maltusia nawet dobrze... :wink:

a co do roweru ,taki rower to musi kosztować ,darujemy sobie go 8)

gdyby nie te bazarki to .....

:? :oops: :oops: :oops: :1luvu:
obskubuje swoją rodzine za wszystkiego ,a to rok szkolny już ...dobrze że Gadzina pracuje :oops: oj ciężko pracuje ,juz mi koleżanka powiedziała że serca mam więcej dla zwierząt niz dla dziecka :twisted:

z pralką nadal nic nie wiem :cry:
Obrazek

dorcia44

Od: Pt maja 19, 2006 20:20

Post » Śro sie 27, 2008 16:40

tż. ma jutro wizyte ,ktoś go wcisnął wcześniej ...mam miękkie nogi a serce wychodzi oczyma ,żołądkiem ,tyłkiem też. :oops: :cry:

Tytek niestety ma nawrót kichania ,gluty juz żółte :roll: nie mam siły ,już nie wiem co z tym gadem obrzydliwym robić..chyba go za okno wywale ,niech przemysli czy to ma sens... :twisted:
sranko wróciło.

Dziewczynki M i P bez zmian,zaraz obie jadą na wizyte do weta.
same jadą ,a co mi tam ,niech sie uczą samodzielności :evil:

Malinka Kruszynka też pojedzie ,może ją zaszczepie :wink:

Brodzikowy chłopak śpi ,je ,mruczy i tęskni za człowiekiem ,chyba mniej kicha ,oczka które pierwszego dnia były sklejone ropą ,dziś są bardzo ładne.

Marchewka wymaga okulisty ,pisze to setny raz, wiem ,,ja poprostu czasowo się nie wyrabiam ,tam wyprawa to pół dnia.
ale się zbiore :oops:

Perełce kupiłam podpaski pachnące różami :smokin:
Obrazek

dorcia44

Post » Śro sie 27, 2008 20:44

Perełka chciała mnie zjeść ,te zastrzyki muszą byc bardzo bolesne :cry:

Maltusia spokojnie ,ona zawsze grzeczniutka.

Kruszynka zaszczepiona ...w lecznicy zostawiłam 140 zł.

oferowałam sie że jak by co to moge im sprzątać ,powtarzam ten manewr co jakis czas ale się ze mnie śmieją :twisted:
Obrazek

dorcia44

Post » Śro sie 27, 2008 21:51

Dorciu, jak ja podawałam Polusiowi vit B to zawsze z lignocainą.
To STRASZNIE boli.
Obrazek
Obrazek

neris

Od: Czw lis 16, 2006 10:58

Post » Czw sie 28, 2008 5:39

Vit.B to ból nie do opisania.Ludzie nie dają rady wytrzymać.Ale chyba innego sposobu w konwencjonalnym leczeniu nie ma.
Mojemu jamnikowi dawano.. zastrzyki w sparaliżowane częsci ciała...wtedy nie było bólu.Ja niestety w konwencjonalnym leczeniu nie znalazłam pomocy...jesli jest jakikolwiek machaniczny uraz lub przemieszczenie to albo operacyjnie albo..manualnie.Ewentualnie bardzo dobre wyniki daje terapia laserowa.Właśnie jeden mój znajomy jamnik bryka po laserach jak szczeniak a juz krzyżyk na nim stawiali
Może Perelka ma obszary ciałka (mp wzdłuz kręgosłupa lub tylne nóżki)-gdzie nie ma czucia-to sie igiełka sprawdza-tam niech daja wit B.Czasem lekarze o tym po prostu nie pomyslą...(w moim przypadku właśnie tak było...trzeba bylo weta.który pamiętał jak to boli i dawał w nózke bez czucia zamiast obok-a psina nie cierpiała)
Serniczek

Post » Czw sie 28, 2008 9:04

ona w dostaje w tylne części ,tam gdzie mniejsze czucie i jeszcze ze znieczuleniem ,wiem że boli :cry:

jeszcze nas lasery czekają ,ale ja zdechła jestem i narazie nie jestem wstanie nigdzie jeżdzic... :oops:
u normalnych ludzi katar czyli przeziebienie jakos przechodzi u mnie schodzi na oskrzela ,ja astmatyk więc problemy mam :oops:
z ledwościa tu peadałuje ,jak dojeżdzam to mokra jestem .

a dzis mam do zabrania Tytka ,Malte ,Perełke...Marko ,czyli małe czarne jutro.
czyli jutro jedzie Perełka ,Malta ,Marko.....

wiecie zaczynam sie mylić :lol: ..karteczki sobie będe pisała. :twisted:

Perełke rano myłam ,kupa w zlewie :roll:

dla Maltusi szukam pieluchomajtek,są takie malutkie tylko nie wiem gdzie ,musze jej zakładac po kroplówkach .
Obrazek

dorcia44

Post » Czw sie 28, 2008 10:22

Dorciu, dla Ciebie to na skuterek sie trzeba złozyć!!! Nie musiałabyś się tak męczyć na rowerze...

ja to już dawno się bym pomyliła w takiej gromadzie zwierzaków.
Obrazek

magdaradek

Od: Pon kwi 14, 2008 9:24

Post » Czw sie 28, 2008 12:34

Dorciu, może dla Malty takie zwykłe pieluszki wciągane dla dzieci?
Obrazek ObrazekObrazek
Franek & Rysia
Zabezpieczenia okien i balkonów 3miasto- R E A K T Y W A C J A.

rambo_ruda

Od: Pon maja 15, 2006 16:53

Post » Czw sie 28, 2008 12:35

A może załozysz fundację? łatwiej będzie i kaski będzie więcej, bo mozna też odliczać od podatku?

Never

Od: Czw lis 29, 2007 23:22

Post » Czw sie 28, 2008 12:43

Już mi się myli co gdzie piszę :oops:

Dorciu a pampersy? Takie typu "new born" One są małe.
Albo takie dla wcześniaków:
http://www.allegro.pl/item414101140_pie ... ratis.html

Kara.

Od: Pon lis 20, 2006 12:41

Post » Czw sie 28, 2008 14:31

w mojej lecznicy widziałąm pampersy dla takich dupków jak malta z wycięciem na ogonek ,superowe ,ale tylko jeden ,pokazowy ,dziś wezme namiary od wetki i zadzwonie do faceta.

e tam ja sobie tylko tak troszke ponarzekam :oops: i już ,dobrze będzie. :oops: :wink:

tż.wrócił z konsultacji ,ma sie położyc na dzienny ,zrobią mu badania.
Tylko kiedy pójdzie tego nie wie nikt ..przepełnienie. :roll:
Podobno ,przynajmniej tak powiedziała ta wetka nie trzeba operować.. :roll:

Niedługo z futrami w droge ,ale mi się chce :twisted: najchętniej wlazłabym pod kołdre ,łykneła jakis coldrex i poszła spać.
Obrazek

dorcia44

Post » Czw sie 28, 2008 14:55

udalo mi sie przekazac ornipural tej Twojej znajomej, my to sie chyba nigdy nie poznamy w realu:)

eurydyka

Od: Śro paź 13, 2004 15:05

Post » Czw sie 28, 2008 15:00

dorcia44 pisze:w mojej lecznicy widziałąm pampersy dla takich dupków jak malta z wycięciem na ogonek ,superowe ,ale tylko jeden ,pokazowy ,dziś wezme namiary od wetki i zadzwonie do faceta.

e tam ja sobie tylko tak troszke ponarzekam :oops: i już ,dobrze będzie. :oops: :wink:

tż.wrócił z konsultacji ,ma sie położyc na dzienny ,zrobią mu badania.
Tylko kiedy pójdzie tego nie wie nikt ..przepełnienie. :roll:
Podobno ,przynajmniej tak powiedziała ta wetka nie trzeba operować.. :roll:

Niedługo z futrami w droge ,ale mi się chce :twisted: najchętniej wlazłabym pod kołdre ,łykneła jakis coldrex i poszła spać.

To dotyczy TŻta??? Dorciu.......jego chyba wetka nie leczy?? ;) 8)
Obrazek

magdaradek

Od: Pon kwi 14, 2008 9:24

Post » Czw sie 28, 2008 16:40

Jeny, Dorciu - zgubiłam Was. Ale już mam... To przez ten wyjazd poniedziałek-wtorek. Ufff... :D
Marcelibu

Post » Czw sie 28, 2008 16:51

ja piernicze :oops:
mnie wszystko sie już kojarzy z wetami.... :strach: :smokin:
:lol:
ja do weta ,on do weta...ech durna pała :lol:
tż. był u pulmonologa :wink: lece do weta ,może i mi cos zapoda bo zaraz płuca wypluje :roll:
łzy z katarem mnie zalewają :oops:

eurydyko wielkie ,wielkie dzięki :D

poznamy sie ,napewno ,tylko kiedy :oops:

Marcelibu bardzo nieładnie ,kara być musi ,na pączki przyjeżdzaj :twisted: :wink:
tylko jak sie lepiej poczuje ,bo chyba siewca jestem :? klukwe mam czerwoną jak ci co za kołnierz nie wylewają :lol:

już powinnam wyruszyc z kopyta .....
Obrazek

dorcia44

[poprzednia][następna]