Kurcze, trzymajcie kciuki. Pare miesiecy temu tak mi jeden maluch odszedl, miejmy nadzieje, ze tym razem zaczelismy leczenie odpowiednio wczesnie....
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
ja podgotowywałam siemię lniane (robił sie taki glutowaty kleik - tak 5-10 minut) i dawałam letni tak dwie łyżeczki od herbaty, podawałam tez Bactum (odpowiednik Lactidu tylko tańszy).yanachaska pisze:Batka, dzieki, ale wlasnie te watki zrobily mi szum informacyjny, bo ja nie lecze ani metronidazolem, ani Baycoxem (za Chiny nie powtorze nazwy skladnika czynnego). Tak wiec juz sie zmartwilam, czy aby moj wet to nie jest jakis latynoski konowal, co to powinien kajmany i papugi leczyc
.
Agn, a to siemie to mam namoczyc wczesniej i dawac zawiesine, tak? A w jakiej ilosci? Bo podejrzewam, ze same nie przelkna, wiec nie chce przesadzic, szprycujac je nad miare.
Z jogurtem tutaj problem, wszystko jest albo solone, albo slodzone, sama z radoscia zjadlabym jogurt naturalny. Albo kefir. Albo cokolwiek.... A tu zamiast urlopu kokcydia
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 107 gości