Herbi mam nadzieję, że wypoczęłaś! I wciąż liczę na to, ze się fotkami pochwalisz

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Herbi pisze:u nas wszystko dobrzeBlu ma ładne oczko tzn nadal zamglone ale nie ma ropy i nie jest czerwone. jesteśmy umówieni na wizytę do doktora na jutro. może Blu będzie miała małą operację usunięcia tej chorej błonki z oka bo samo będzię schodziło bardzo długo. operacja droga ale znalazł się sponsor leczenia tzn Mama
Kubulek zdrowy i kochany. nikt się na allegro nie odzywa poza jedną osobą ale mi nie odpowiadała więc Kubulek nadal u mnie w domku.pewnie już tak zostanie bo na pewno nie oddam go byle komu.Do byłych właścicieli nie można się dodzwonić bo po pierwsze wyjechali za granicę a po drugie zmienili nr telefonu- tak więc ogólnie to baaardzo przejęci losem Kubulka
Salunia ma się dobrze- już bardzo mocno zaprzyjaźniła się z Kubusiem i z Blu też całkiem dobrze-tyle że jest o nią okropnie zazdrosna. Z fundacji Puchatek otrzymałam 100 zł. Zupełnie się tego nie spodziewałam-dziękuję Ci serniczku.....
Acha, no i Blu jest tak zarośnięta footrem że ledwo widać że to kotek a nie miś puchaty. Sama nie widziałam jej ponad tydzień i teraz ledwo poznaję. Jest prześliczna-jak tylko zrobię nowe foto na pewno pokażę. Zrobiła się z niej prawdziwa księżniczka. Jest bardzo grzeczna,przytulasta,taki mały kochany miś. Myślę, że pobyt u nas bardzo jej służy. Z siusianiem różnie. Raz kuwetka, raz obok , raz kuchnia, ale ogólnie jest lepiej. Oba kotki wyglądają obecnie jak piłeczkiWszyscy bardzo je rozpieszczamy a o poduszkach na krzesła muszę faktycznie pomysleć bo tam tylko samo footro kotów i nic więcej. Ogólnie to cały dom w kocim i psim fotrze ale cóż zrobić-takie uroki. Kotki dostały wczoraj nakręcaną myszkę do zabawy ale coś nie przypadła im do gustu. Za to Salunia aż skacze na te myszkę z radości no i dziś wyżarła jej uszy tak więc mysz inwalidka
Herbi pisze:nózki Saluni chodzą dość równoczasem lekko utyka gdy za długo leży ale poza tym jest ok. humor jej dopisuje. psoci z Kubulkiem, zaczepia go i domaga się zabawy. Wesoło mamy w domu
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue i 11 gości