A tak naprawde to bardzo się cieszę. Ona tak właśnie cicho podśpiewuje i gapienie się na śpiącego ludzia też jest zupełnie normalne.
Moderator: Estraven
Sylwka pisze: U mnie w domu smutno. Pierwszy raz od dawna była cisza w nocy. Rudy nikogo nie bił. Jakoś tak dziwnie. Ciężko będzie.

RudaCórka pisze:...
Wstałam, odwróciłam lustro do ściany i poszłam spać. Kot zaszył się pod łóżkiem. :]
RudaCórka pisze:A więc (nie zaczyna się wypowiedzi od "a więc").
...spałam sobie ja wam spokojnie... coś mi się śniło...
I ok 4 nad ranem usłyszałam przeraźliwe fuczenie, niemalże wyskoczyłam z łóżka i zaczęłam się rozglądać za Rudasem. Tak, to on fuczał, cały zjeżony, z wiewiórczym ogonem i uszami do tyłu. Na początku myślałam, że Mizia gdzieś się zawieruszyła, ale ale... po dokładnym rozeznaniu stwierdziłam, że Rikki gapi się na swoje odbicie w lustrze![]()
![]()
![]()
![]()
Brackish pisze:RudaCórka pisze:A więc (nie zaczyna się wypowiedzi od "a więc").
...spałam sobie ja wam spokojnie... coś mi się śniło...
I ok 4 nad ranem usłyszałam przeraźliwe fuczenie, niemalże wyskoczyłam z łóżka i zaczęłam się rozglądać za Rudasem. Tak, to on fuczał, cały zjeżony, z wiewiórczym ogonem i uszami do tyłu. Na początku myślałam, że Mizia gdzieś się zawieruszyła, ale ale... po dokładnym rozeznaniu stwierdziłam, że Rikki gapi się na swoje odbicie w lustrze![]()
![]()
![]()
![]()
Prosimy o zdjęcie!!![]()
ale aż tak źle wygląda, że uszy do tyłu daje?? Chłopak ma widać jakieś kompleksy
Nordstjerna pisze:Sylwka odcięta od sieci pożąda wieści (za moim pośrednictwem) a tu cisza.

Obleciałam wszystkie ulubione zakamarki, kota nie ma. No to ja dawaj po całym mieszkaniu.
Nordstjerna pisze:Wiecie, po czym się poznaje jesień?
Po kotach przychodzących do domu.
Dzisiaj z własnej woli, bez odwoływania przylazły- najpierw Oswald, a potem Gać. Do tego strrrasznego domu z burym wariatkowem szalejącym po meblach, z którego uciekały przez całe lato.![]()
Jesień idzie, nie ma na to rady...
ogrodniczka65 pisze:Nordstjerna pisze:Sylwka odcięta od sieci pożąda wieści (za moim pośrednictwem) a tu cisza.
Hihi. Z tego co wiem to Sylwka wprawdzie odcięta od sieci, ale radzi sobie za pomocą smsów...![]()

_Elza pisze: To żeby uprzedzić ewentualne głupie pytania niedowiarków

Użytkownicy przeglądający ten dział: Baidu [Spider] i 30 gości