]Kilka rzeczy
1.adres to Kuźnica ul.Helska 35,słyszałam nazwisko tego człowieka od sąsiada,ale nie zapamiętałam ,coś Stan ......siak,ale to chyba nieważne.
Trochę nie wyobrażam sobie przesyłki paczkowej bez nazwiska odbiorcy. Lecz dowiem się o nazwisko starszego Pana podczas pierwszego pobytu w Kużnicy. Chyba, że w miejsce odbiorcy podamy kociego adresata, np. Ruda koteczka, poniżej adres.
2.Sylwi@ proponowała,żeby wysłać np.worek karmy,nie jestem pewna,czy jest w stanie sama to sfinansować,ale sądzę,że można ogłosić zbiórkę na forum.
Sylwia@ już skorygowała moją wypowiedź. Dziękuję.
3.Magomi,chyba jasne,że Ty sama decydujesz ile kotów chcesz i na jak długo/coś mi się wydaje,że wolisz koty niż przyszłą teściową/.
Magoni. Jeśli można raz jeszcze podziękować Ci za ofertę i prosić, abyś wzięłą na przetrzymanie po sterylizacji d r u g ą parę koteczek. Myślę, że w nadchodzący piątek. Ewar. Zmień może tytuł wątku. Napisz np. "wolę kocurki niż teściową"
A na koniec,nawet nie wiem,jakich słów użyć,aby wszystkim podziękować za pomoc.To ma szansę się udać,a jeśli tak się stanie,uwierzę,że nie ma rzeczy NIEMOŻLIWYCH!
Podziękuj przede wszystkiem sobię i Twojej córce. Za "wakacje z kotami", założenie wątku, upór i konsekwencje w prowadzeniu i poszukiwaniu osób do pomocy koteczkom w Kuźnicy.
Tobie nie jest wszystko jedno.