Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
alessandra pisze:to ja chopne , aby nie spadało
kamila_s pisze:Dziewczyny mam tel.do Pani,ktora chce zaadoptowac dwa kotki..do domu wychodzacego z lagodnymi psiakami..domek jest kolo Krakowa i kotki trzeba by tam zawiezc...jezeli bylybyscie zainteresowane prosze o kontakt!
alessandra pisze:kamila_s pisze:Dziewczyny mam tel.do Pani,ktora chce zaadoptowac dwa kotki..do domu wychodzacego z lagodnymi psiakami..domek jest kolo Krakowa i kotki trzeba by tam zawiezc...jezeli bylybyscie zainteresowane prosze o kontakt!
i..? pw odebrane , ale nie mam żadnych wieści
alessandra pisze:
truskawa144 pisze:Miałyśmy dziś zamiar złapać kotkę,kocura i malucha.
Oczywiście sie nie udało.
Kotka poza maluchem którego wyprowadza ma jeszcze jednego (lub nawet dwa - ja widziałam tylko jednego) w piwnicy,ten maluch nie wychodzi w ogolę na górę. Jest jakby słabszy ale nie wygląda źle,niestety mieszkańcy nie bardzo są skłonni do pomocy więc uda nam się go złapać tylko jeśli wyjdzie z piwnicy.
Skoro kotka się nim opiekuje i go karmi to nie mogłyśmy jej złapać bo mały mógłby sobie bez niej nie poradzić,one dostają jeść na zewnątrz,do piwnicy nikt im nie nosi.
Kocur jak tylko nas zobaczył zwiał, w okolicę klatki-łapki nawet nie chciał podejść.
Udało się złapać tylko malucha i to ledwo. Wszedł do klatki,stanął na zapadni i nic,był za lekki. W końcu wszedł i zaczął chodzić po zapadni,już chciał wyjść ale na szczęście klatka się zamknęła.
Także mamy malucha.
Jest dosyć dziki i bardzo wystraszony,niesamowicie brudny i śmierdzący ale na szczęście nie wygląda na to,że jest chory. Na razie wstępnie ustaliłam,że to kot. Nie chce go już dziś bardziej stresować więc dokładniej pooglądam go jutro.
Jest też dosyć duży,na oko mogłabym mu dać nawet 3 miesiące.
Na razie siedzi w transporterku w łazience,zanim go połączę z moimi 3 tymczasowymi kociakami muszę się upewnić,że nic mu nie jest. Tamte kociaki wyciągnęłam z choroby i nie mogę ich ponownie narażać.
Roboczo nazwałam kotka Ciapek.
A tak wygląda:
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, Gosia300, Paula05, Wix101 i 191 gości