Sch.Sosnowiec-kociaki proszą o domki tymczasowe!!!!!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto sie 19, 2008 20:06

Moja buro-biała koteczka Daisy pojechała dziś do nowego domku, będzie mieszkać blisko bo z Sosnowcu z drugą dorosłą kotką :) Domek jak na moje oko super, za parę dni sprawdzę co kicią
Tak się cieszę że ten szkrab znalazł domek :dance2:
Obrazek

Kleo

Od: Sob sty 12, 2008 15:50

Post » Wto sie 19, 2008 20:20

MIKUŚ pisze:
moni_citroni pisze:3. i 4...
Ale im dluzej sie przygladam zdjeciu to wydaje mi sie, ze tego pana, i druga pania tez kiedys juz widzialam :)
Tylko pani weterynarz nie kojarze ;)

Oj, chyba nie zasne tylko bede sie zastanawiala skad znam te osoby :lol:

Możliwe że się znamy przez Madit / Ania/. Nie wiem nie pamiętam czy się widziałyśmy czy też nie. Ale to barrrrrddzzzooo możliwe :P

Ania do mnie napisala kilka dni temu, znalazla mnie na forum :lol:
Ten swiat jest naprawde bardzo maly :)

moni_citroni

Od: Czw sty 23, 2003 19:17

Post » Wto sie 19, 2008 20:39

Kleo pisze:Moja buro-biała koteczka Daisy pojechała dziś do nowego domku, będzie mieszkać blisko bo z Sosnowcu z drugą dorosłą kotką :) Domek jak na moje oko super, za parę dni sprawdzę co kicią
Obrazek

Asia bardzo się ciesze kolejna bida w nowym domku :dance: :dance2:

mar_tika

Od: Pon sty 08, 2007 19:31

Post » Wto sie 19, 2008 20:52

mar_tika pisze:
Kleo pisze:Moja buro-biała koteczka Daisy pojechała dziś do nowego domku, będzie mieszkać blisko bo z Sosnowcu z drugą dorosłą kotką :) Domek jak na moje oko super, za parę dni sprawdzę co kicią
Obrazek

Asia bardzo się ciesze kolejna bida w nowym domku :dance: :dance2:

Nio ja też :lol: , ale tylko jeden kocurek jest zdrowy który jest u mnie, a pozostałe 4 kicie chore :(

Kleo

Post » Wto sie 19, 2008 20:53

Niedawno dotarła do mnie wiadomość że whiskasowa koteczka z naszej pracy która miała dzięki Wam :1luvu: DT dziś znalazła swoich Dużych
:dance: :dance2: :balony: :dance: :dance2: :balony: :dance: :dance2: :balony: :dance2: :dance:
Wszystkiego najlepszego w nowym domu koteczko :ok: :ok: :ok:
Marta , Wando wielkie dzięki za to co zrobiłyście dla tej koteczki :1luvu: :1luvu: :1luvu:

bubor

Od: Czw maja 24, 2007 18:25

Post » Wto sie 19, 2008 21:20

bubor pisze:Niedawno dotarła do mnie wiadomość że whiskasowa koteczka z naszej pracy która miała dzięki Wam :1luvu: DT dziś znalazła swoich Dużych
:dance: :dance2: :balony: :dance: :dance2: :balony: :dance: :dance2: :balony: :dance2: :dance:
Wszystkiego najlepszego w nowym domu koteczko :ok: :ok: :ok:
Marta , Wando wielkie dzięki za to co zrobiłyście dla tej koteczki :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Kurde własnie skończyłam ponad 30 min rozmowe z Wandą na ten temat.Powiedz mi jak to jest możliwe że ty wiesz wczesniej o nowym domku.Niby dalej mieszkasz :twisted:

To fakt koteczka znalazła domek i notabene pojechała do domku kótry 3 mies temu adoptowala od nas biało-burego kocurka .Domek doszedł do wniosku ze kocurek się nudzi i zaczął szukac towrzystwa dla niego ,a że srebrko piekne jak marzenie więc wpadło w oko :wink:

Koteczka była jeszcze zestresowana nowymi wrunkami więc domek dosta warunek że dostaje kotke na tydz do klimatyzacji .Wiec przez tydz bedemy kontrolowały adopcję i klimatyzację sebrnaiak w nowym domu:)Oby jej sie udalo dogadac z nowym towrzyszem zabaw..

A tak wogóle to myślimy o mamuśce :twisted: coby jej znaleźć emeryturke na stare lata :wink:

mar_tika

Post » Wto sie 19, 2008 21:24

Jak ktos sie zastanawia o co Marcie chodzilo to napisze: o aklimatyzacje :)

aassiiaa

Od: Pt sty 20, 2006 14:13

Post » Wto sie 19, 2008 21:40

Wanda zadzwoniła do mnie gdy tylko koteczka odjechała z swoimi Dużymi :D :D :D , cieszę sie że ta śliczna koteczka jeszcze w sobotnie popołudnie trzęsąca sie z zimna na deszczu dziś znalazła swój dom i że już nigdy trząść sie z zimna nie będzie :D :D :D

bubor

Od: Czw maja 24, 2007 18:25

Post » Śro sie 20, 2008 7:28

aassiiaa pisze:Jak ktos sie zastanawia o co Marcie chodzilo to napisze: o aklimatyzacje :)

zwał jak zwał.Klimatyzacja,aklimatyzacja czy zaklimatyzowanie sie kota w nowym domu.Grunt ze kociak jest juz w nowym domu i oby dogadał się z kotem stacjonarnym :ok:

mar_tika

Post » Śro sie 20, 2008 12:27

mar_tika pisze:
aassiiaa pisze:Jak ktos sie zastanawia o co Marcie chodzilo to napisze: o aklimatyzacje :)

zwał jak zwał.Klimatyzacja,aklimatyzacja czy zaklimatyzowanie sie kota w nowym domu.Grunt ze kociak jest juz w nowym domu i oby dogadał się z kotem stacjonarnym :ok:

Dobrze mówisz Marta, najważniejsze żeby maluch dogadał sie zi ch kotem. Moja Daisy też mam nadzieję polubi swoją nową przyjaciółkę - kotkę stacjonarną, jej nowi Duzi mówili że ich kotka jest bardzo tolerancyjna :) więc myślę że wszystko będzie oki :)

Kleo

Post » Śro sie 20, 2008 14:44

Dżudżu już po wizycie u dr.Fabisza. Jest malutka szansa na uratowanie lapki.Moze sie uda. Bardziej szczegolowy opis leczenia na wontku Dżudżu
http://www.youtube.com/watch?v=KWXhyA9b4fA
Obrazek
Tajger,Czaruś Obrazek
Benek [*] Lucuś-Belmondo [*] Kapsel[*]

Kropeczka13

Od: Nie sie 03, 2008 8:39

Post » Śro sie 20, 2008 16:27

Kleo pisze:
mar_tika pisze:

Dobrze mówisz Marta, najważniejsze żeby maluch dogadał sie zi ch kotem. Moja Daisy też mam nadzieję polubi swoją nową przyjaciółkę - kotkę stacjonarną, jej nowi Duzi mówili że ich kotka jest bardzo tolerancyjna :) więc myślę że wszystko będzie oki :)

Asiu podesłalam dziewczynie fotkę twojej koteczki bialo-czarnej.Poinformowałam ją ze jest chora i musi czekać do konca leczenia.Zobaczymy czy zadzwoni

mar_tika

Post » Czw sie 21, 2008 6:37

Chochlik ma watek na kociarni http://forum.miau.pl/viewtopic.php?t=79852

Strona jest w przebudowie wiec moze szwankowac.

aassiiaa

Post » Czw sie 21, 2008 12:10

Mialam telefon dzisiaj w sprawie Chochlika :twisted:
We mnie wszystko krzyczalo jak uslyszalam w sluchawce: dzownie po tego kota co chce Pani oddac.
Zastanawialam sie o ktorego kota chodzi :twisted:
Ja mam na wydaniu jakies koty :twisted:

Pan zadal madre pytanie: Czy kot madry jest? Rozumie co sie do niego mowi?

Zgadnijcie czy byla dalsza rozmowa :twisted:

aassiiaa

Post » Czw sie 21, 2008 13:02

aassiiaa pisze:Mialam telefon dzisiaj w sprawie Chochlika :twisted:
We mnie wszystko krzyczalo jak uslyszalam w sluchawce: dzownie po tego kota co chce Pani oddac.
Zastanawialam sie o ktorego kota chodzi :twisted:
Ja mam na wydaniu jakies koty :twisted:

Pan zadal madre pytanie: Czy kot madry jest? Rozumie co sie do niego mowi?

Zgadnijcie czy byla dalsza rozmowa :twisted:

EEE no co ty Aska moglas powiedzieć ze owszem ,owszem rozumie ,a dodatkowa aportuje ,śpiewa ,tańczy i haftuje :evil: niektorzy ludzie to....nie dokończę bo szkoda sie wkurzac

mar_tika

[poprzednia][następna]