Tak się cieszę że ten szkrab znalazł domek

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
MIKUŚ pisze:moni_citroni pisze:3. i 4...
Ale im dluzej sie przygladam zdjeciu to wydaje mi sie, ze tego pana, i druga pania tez kiedys juz widzialam
Tylko pani weterynarz nie kojarze
Oj, chyba nie zasne tylko bede sie zastanawiala skad znam te osoby
Możliwe że się znamy przez Madit / Ania/. Nie wiem nie pamiętam czy się widziałyśmy czy też nie. Ale to barrrrrddzzzooo możliwe
bubor pisze:Niedawno dotarła do mnie wiadomość że whiskasowa koteczka z naszej pracy która miała dzięki WamDT dziś znalazła swoich Dużych
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Wszystkiego najlepszego w nowym domu koteczko![]()
![]()
Marta , Wando wielkie dzięki za to co zrobiłyście dla tej koteczki![]()
![]()
aassiiaa pisze:Jak ktos sie zastanawia o co Marcie chodzilo to napisze: o aklimatyzacje
mar_tika pisze:aassiiaa pisze:Jak ktos sie zastanawia o co Marcie chodzilo to napisze: o aklimatyzacje
zwał jak zwał.Klimatyzacja,aklimatyzacja czy zaklimatyzowanie sie kota w nowym domu.Grunt ze kociak jest juz w nowym domu i oby dogadał się z kotem stacjonarnym
Kleo pisze:mar_tika pisze:aassiiaa pisze:Jak ktos sie zastanawia o co Marcie chodzilo to napisze: o aklimatyzacje
zwał jak zwał.Klimatyzacja,aklimatyzacja czy zaklimatyzowanie sie kota w nowym domu.Grunt ze kociak jest juz w nowym domu i oby dogadał się z kotem stacjonarnym
Dobrze mówisz Marta, najważniejsze żeby maluch dogadał sie zi ch kotem. Moja Daisy też mam nadzieję polubi swoją nową przyjaciółkę - kotkę stacjonarną, jej nowi Duzi mówili że ich kotka jest bardzo tolerancyjnawięc myślę że wszystko będzie oki
aassiiaa pisze:Mialam telefon dzisiaj w sprawie Chochlika![]()
We mnie wszystko krzyczalo jak uslyszalam w sluchawce: dzownie po tego kota co chce Pani oddac.
Zastanawialam sie o ktorego kota chodzi
Ja mam na wydaniu jakies koty![]()
Pan zadal madre pytanie: Czy kot madry jest? Rozumie co sie do niego mowi?
Zgadnijcie czy byla dalsza rozmowa
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], kasiek1510 i 88 gości