Tak, gwiazda jak nic. Może kilka kotów nazwać Behemotami i opchnąć?

Dwa domki fajne, jeden taki sobie, a jednemu bym nie dała, bo koty poprzedni wyleciał im z balkonu, zaczęłam coś mówić o zabezpieczeniach, ale żeby słuchali....

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
pisiokot pisze:Pani wie, że zęby są do remontu, że trzeba zrobić badania, pokazać go wetowi itp. Wie, że kot sika bo ma np. zapalenie pęcherza, a nie dlatego, że robi na złość itp. Że najpierw musi poznać dom, oswoić się itp.
Pani jest zootechnikiem, podstawowe sprawy są dla niej oczywiste. Myślę, że to będzie dobry, ciepły dom. A Dyźka będą miziać z włosem i pod włos sześcioma ręcyma bo już się nie mogą doczekać
TyMa pisze:Bo ludzie przeczytają, zobacza zdjęcie, serce im piknie i ... następnego dnia wszystko wraca do normy. Może tym razem będzie inaczej?!
Etka pisze:
Bigiem jestem zalamana ze nikt go nie chce, to taki cudny, piekny i wspanialy kotus. O wyrazie gapcia. Normalnie tylko ukochac i zjesc.
zielona.ona pisze:Ja teraz w polowie wrzesnia jade na urlop - po powrocie - koniec wrzesnia - mocno myslimy nad dokoceniem!
I najchetniej z łodzkiego schroniska
Mam nadzieje ze do tego czasu znajde kogos z łagodnym kotem i zobaczymy jak to wyglada.
Magija pisze:Zielona, ja bym spróbowała z maluchem.
pisiokot pisze:Jak wiesz, będziesz tu przyjęta z otwartymi ramionami![]()
pisiokot pisze:Zastanawiam się tylko nad ew. cat-testem. Nawet dłuższa, kilkugodzinna wizyta innego kota w domu może nie być miarodajna. To wg mnie za krótko. Na początku Gringuś do każdego kota będzie podchodził z dystansem, nawet do takiego, z którym np. po tygodniu mógłby się ew. zaprzyjaźnić.
zielona.ona pisze:Myslalam tez nad ew. kocie tymczasowym - ktory mialby ew. inny dom i jakby koty sie nie pogodzily to bylo by gdzie go oddac?
pisiokot pisze:zielona.ona pisze:Myslalam tez nad ew. kocie tymczasowym - ktory mialby ew. inny dom i jakby koty sie nie pogodzily to bylo by gdzie go oddac?
Też mi się wydaje, że to jest pomysł do przemyślenia.
Najlepszy byłby jakiś kocio luzak, bezproblemowy, którego nie zestresuje zbytnio ew. przeprowadzka w tę i we wtę.
Tak sobie kombinuję...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 571 gości