Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Etka pisze:no nie wiem, on do niej mowil : zatluke Cie gadziei jeszcze: nogi z dupy powyrywam
Georg-inia pisze:Etka pisze:Aczkolwiek dzis o 4 nad ranem zycie Bananki zawislo na wlosku
Miala trudna rozmowe z moim mezem ze nie wolno mu skakac po glowie ani stop obgryzac gdy on spi![]()
![]()
Nie wiem czy to cokolwiek dalo
łetam, zaraz "na włosku", "trudna rozmowa", itd. Moje to przechodzą przynajmniej raz w tygodniu i żyją
Magija pisze:Georg-inia pisze:Etka pisze:Aczkolwiek dzis o 4 nad ranem zycie Bananki zawislo na wlosku
Miala trudna rozmowe z moim mezem ze nie wolno mu skakac po glowie ani stop obgryzac gdy on spi![]()
![]()
Nie wiem czy to cokolwiek dalo
łetam, zaraz "na włosku", "trudna rozmowa", itd. Moje to przechodzą przynajmniej raz w tygodniu i żyją
ja myślę, że kot ma tą przewagę, że w przeciwieństwie do człowieka, nic sobie z tych trudnych rozmów nie robi
Etka pisze:No nic, mam nadzieje ze i tym razem rozsadek wezmie gore nad serduchem
Georg-inia pisze:Etka pisze:No nic, mam nadzieje ze i tym razem rozsadek wezmie gore nad serduchem
weźmie, weźmie, ja tam dobra w kopaniu po kostkach jestem
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 29 gości