Kicia_ pisze:DOMKU, GDZIE JESTEŚ...?
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
bellavita pisze:Kicia_ pisze:DOMKU, GDZIE JESTEŚ...?
Kicia_ pisze:A ja wybrałam się dziś do Piracika. Jest w świetnej formie. Przywitał mnie już przy drzwiach domagając się głaskaniaPotem już zachowywał zwykłą rezerwę, ale pierwsze powitanie było bardzo wylewne. Ten kot tak się garnie do cżłowieka i innych kotów też, jakby miał morze miłości w sobie do oddania. Jest przemiły, widać, że inne koty go lubią.
bellavita pisze:bellavita pisze:Kicia_ pisze:DOMKU, GDZIE JESTEŚ...?
bellavita pisze:Kicia_ pisze:DOMKU, GDZIE JESTEŚ...?
Fredziolina pisze:bellavita pisze:Kicia_ pisze:DOMKU, GDZIE JESTEŚ...?
ona tez jest w schronie?
doczytałam: w Gądowie.
Moze ktos jej załozy indywidualny watek i wspólnymi siłami bedziemy szukac doświadczonego opiekuna?
Kicia_ pisze:Dla kotów przebywających jeszcze w schronisku jest wątek schroniskowy. Ten wątek jest o kotach zabranych już ze schroniska i przebywających w domach tymczasowych. Opisujemy tu jak przebiega ich powrót do zdrowia.
W tej chwili do adopcji przygotowany jest Piracik, który jest u nas już od kilku miesięcy i powinien już trafić do domku stałego i to dla niego głównie szukamy teraz domku.
ossett pisze:Odwiedziłam dzisiaj Pirata z Filemonkiem (którego zawsze ze soba wszędzie zabieram). Pirat bardzo mile i czule potraktował Filemonka.
Pirat jest wyjatkowym, czułym i serdecznym kotem....
Mruczącym miziakiem szukającym czułości.
Powinien jak najszybciej znaleźć właściwy stały dom.
Kicia_ pisze:ossett pisze:Odwiedziłam dzisiaj Pirata z Filemonkiem (którego zawsze ze soba wszędzie zabieram). Pirat bardzo mile i czule potraktował Filemonka.
Pirat jest wyjatkowym, czułym i serdecznym kotem....
Mruczącym miziakiem szukającym czułości.
Powinien jak najszybciej znaleźć właściwy stały dom.
Hehe, widzę, że Ciebie też już zauroczyłAch, co ten kocur ma w sobie...?
Kicia_ pisze:Dla kotów przebywających jeszcze w schronisku jest wątek schroniskowy. Ten wątek jest o kotach zabranych już ze schroniska i przebywających w domach tymczasowych. Opisujemy tu jak przebiega ich powrót do zdrowia.
Fredziolina pisze:
doczytałam: w Gądowie.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 306 gości