oleska222 pisze:Dzięki Jura, ale Skarżysko to zupełnie z drugiej strony Polski od nas... Do Łodzi mamy bliżej niż do Skarżyska.
Z Lublina do Łodzi jedzie się przez Radom, który leży niecałe 40 km od Skarżyska...
Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
oleska222 pisze:Dzięki Jura, ale Skarżysko to zupełnie z drugiej strony Polski od nas... Do Łodzi mamy bliżej niż do Skarżyska.
kwiatkowa pisze:APORTUJE MYSZ
Ja się z nim myszką chwilę bawię, potem rzucam. On biegnie, zabija.
Ja wołam "dawajjądawajją", a on łapie w zęby i niesie do mnie...
SZUKA MYSZY
Jak czasem nie zauważy, gdzie poleciała, to wołam "dziemyszkadziemyszka", a on się rozgląda dookoła i szukaJak nie może znaleźć i mu pokażę, to taki jest uradowany, że hej!
![]()
kwiatkowa pisze:Od nas do Skarżyska - 154 km.
Do Łodzi 250.
Obydwie trasy dalekie cholerka...
Dałam wpis na dogo i do znajomych wysłałam, zobaczymy.
ODNOśNIE SOKSIKA, TO TAK:
- jedzenie - wszystko normalnie, może jeść i suche, i puchę, i mięsko; ja dawałam też jogurt i serek bieluch;
- odrobaczania - były, na razie spokój;
- szczepienia - drugie zaplanowane na 22 sierpnia, ale może być i trochę później;
- oczko - zestaw kroplowy: steryd 1xdzień, robiony lek 3xdzień, hylo-care (sztuczne łzy) - 5 razy dzień, czyli ile tam się złapie; operacja - dr Balicki ją sugerował, bo mogłaby podobno polepszyć widoczność na kanale wzrokowym; ja nie byłam przeciw, Oleśka i Abi raczej tak, bo kot dobrze sobie radzi, a nie ma pewności czy to zmętnienie nie powróci. Ja bym proponowała skonsultować w Łodzi, zapytać o ewentualne koszta i podjąć decyzję. Taki zabieg można połączyć np. z kastracją.
- żadnych innych wskazań, przeciwwskazań nie ma... wszystko tak samo, jak z pierwszym koutkiem.
- posiada książeczkę zdrowia, w której napisano co i jak;
w razie pytań, służę pomocą...
Anda pisze:Mój Łodzianin wyjechał na urlop
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości