Jak byłam wczoraj na kociarni to dzikusek bardzo spokojnie w klatce siedział, niemniej nie wyglądał na zadowolonego

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
alareipan pisze:Udalo mi sie!!!!![]()
Powyzej Syberka u nas w koszyczku i z nasza 2-latką Chiquita wypatrują golębi.
Do wszystkich CK-owcow: Sybirek jest u nas od tygodnia. Ma sie wysmienicie. Jest po odrobaczeniu, we wtorek sie szczepimy, nasz wet z kondycji bardzo zadowolony.
Aklimatyzacja z Duzymi poszla b.dobrze. Nasz 5-letni leniuszek (jak go Adria ochrzciła) Biszkopt przyjal ja z luzem, ale oczywiscie najlepiej znosi towarzystwo Sybirka,spiac na TV![]()
Che podjela juz proby niesmialych zabaw, na razie glownie ganiaja sie po mieszkaniu.
A Sybirek... ach... jest z niej cudo. Tylko by sie bawila, miziala, buziala, spala w lozeczku, jadla i .... kradla wszystko ze stolu![]()
Pozdrawiamy wszyscy.
Barbara Horz pisze:Burasek jest śliczny, faktycznie jak mały Kairek, ale jak on ma na imię ?
Adria pisze:
- wolontariusze znalezli w parku malenkiego 2 miesiecznego kociaczka. Najprawdopodobniej uraz neurologiczny. Strasznie plakal, glowka dziwnie sie odchylala...niestety nie dalo sie go uratowac. Jedyne co moglismy dla niego zrobic, to pomoc mu odejsc bezbolesnie za TM.
Nawet nie chce sie domyslac co moglo mu sie przydazyc.
Logan odszedl dzisiaj do lepszego swiata
Użytkownicy przeglądający ten dział: Agnieszka LL, Google [Bot] i 41 gości