Mocne kciuki za Cleo, Carmella. Taka piękna koteczka...
Moderator: Estraven
[/quote]
Do lecznicy przyniesiona dwójke 3-miesiecznych kociaków do uspienia, bo ktoś podrzucił je na balkon. kocurek bedzie mial dom, koteczka przyjedzie do mnie w jakim świecie my zyjemy?
mahob pisze:Zapraszam na bazarki:
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?t=79774 torebka
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?t=79771 magnes na lodówkę
Moj malutki puchaty terapeuta. Misio we własnej osobie.

Agn pisze:Myśli i pamięta, Berni.
I wcale nie chodzi o atrakcje w wątku. Ja też nie wiem, w co mam najpierw ręce włożyć.
Kciuki. A do pieluchowych można się przyzwyczaić... [sorki za czarny humor]
berni pisze:...Boje sie że zostanę sama z problemami...na forum tyle kocich bied, kazda potrzbuje wsparcia a moje watki... no cóż popularnoscia nie grzeszą. Wiem wieje nudą![]()
![]()
A jednak nie umiem nie dać jej szansy, chociaz bedzie starsznie trudno..juz to wiem..nie mam tej siły co przy Milko, tej determincacji, tych wszystkich wpisów w watku które naprawde dają kopa że ktos tez mysli pamieta....
mahob pisze:berni pisze:...Boje sie że zostanę sama z problemami...na forum tyle kocich bied, kazda potrzbuje wsparcia a moje watki... no cóż popularnoscia nie grzeszą. Wiem wieje nudą![]()
![]()
A jednak nie umiem nie dać jej szansy, chociaz bedzie starsznie trudno..juz to wiem..nie mam tej siły co przy Milko, tej determincacji, tych wszystkich wpisów w watku które naprawde dają kopa że ktos tez mysli pamieta....
Berni - no co ty...![]()
Do wątków na pewno wchodzi masa osób - powyżej masz dowód - tylko nie piszą, bo czasami nie wiadomo co napisać...
Fakt, że na forum jest masa biednych zwierzaków i chciałoby się im pomóc ale nie da rady
To wszystko jest takie trudne...
bubor pisze:mahob pisze:berni pisze:...Boje sie że zostanę sama z problemami...na forum tyle kocich bied, kazda potrzbuje wsparcia a moje watki... no cóż popularnoscia nie grzeszą. Wiem wieje nudą![]()
![]()
Berni - no co ty...![]()
Do wątków na pewno wchodzi masa osób - powyżej masz dowód - tylko nie piszą, bo czasami nie wiadomo co napisać...
Fakt, że na forum jest masa biednych zwierzaków i chciałoby się im pomóc ale nie da rady
To wszystko jest takie trudne...
Dokładnie Mahob , nieraz w wątku jest konkretne zapytanie o jakąś poradę lub inną rzecz więc ci co na dany temat nic nie wiedzą raczej sie nie będą wypowiadać............

Użytkownicy przeglądający ten dział: puszatek i 55 gości