Jutro praca. Do pojutrza, pokaże Wam... Estianka

Dobranoc wszystkim.
Dobranoc moje maleństwo kochane.
Moderator: Estraven
z Miau to ja ich mamNelly pisze:Pluszak, piszesz "należę do Victora Mrukvensa (i Wąsycji Kocopotek) czytać o nas tu" - poczytam wszystko (ale pisać nic nie mogęA na kochanym Miau nic, nic?
![]()
Jutro praca. Do pojutrza, pokaże Wam... Estianka![]()
Dobranoc wszystkim.
Dobranoc moje maleństwo kochane.
ewaw pisze:Nelly, a w ogole to czemu tak dlugo na Estianka musisz czekac? Przeciez juz ma 7 tygodni, kociaki 8-tygodniowe zazwyczaj sie wydaje...
ewaw pisze:Acha... no tak, ja nigdy nie mialam doczynienie z hodowla, moje sa znajdy z piwnicywiec je wzielam, jak mialy 8...
Sihaja pisze:Potem prawie nie spałam, tylko się na niego gapiłam:):)
Nelly pisze:Dzień dobry![]()
Jakie piękne łobrazeczki KalairDzięki
ewaw, tak kotki z hodowli wydawane są jak mają minimum 12 tygodni. Po dwukrotnym zaszczepieniu. Kot do tego okresu poza tym uczy się wszystkiego jeszcze od matki, zachowań też![]()
Estian będzie wydawany trochę starszy, bo "moja" hodowczyni kastruje kociaki przed wydaniem - jeśli nie są kupowane jako hodowlane - a kastruje się takie malce w 14 tygodniu życia. Ja hodowlanego kotka nie chciałam, a więc Estian będzie wydany już wykastrowany, w piętnastym tygodniu.
Pokażę Wam zdjęcie, które mi się chyba najbardziej podoba![]()
Tu ma pięć tygodni
i to
Może też nie będę mogła spać przed samym wyjazdem po Estiana?![]()
Zobaczymy.
Odbiór wydaje mi się taki strasznie odległy w czasie. Jakby to miało być za rok a nie nie całe dwa miesiące, no ale to też dużo czasu jeszcze prawda? Trochę mi smutno, że właśnie jak jest takim rozkosznym maleństwem nie mogę go wiecie, ściskaćobserwować, no i w ogóle mieć
No nic, takie są reguły i nic się na to nie poradzi.
Sihaja pisze:Potem prawie nie spałam, tylko się na niego gapiłam:):)
No!Jak Marcyś przyjechał, to nie wiem już na ile, ale na długo zastępował nam wszysttkie rodzaje rozrywek, dosłownie wszystkie
Nic nie istniało oprócz malucha
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 335 gości