Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
to juz pozniej, jak sie okaze, ze bywa niegrzeczneizaA pisze:A myślałam, że pokój dziecka![]()
izaA pisze: na początku owinęliśmy nogę od blatu w kuchni sizalem. To jest strzał w dziesiątkę, nie ma lepszego drapaka...pokazywałam wam fotki pawda?
izaA pisze:Hipciu, a próbowałaś ten sizal potraktować pyłem z kuwety - podobno niezawodny sposób...na hrabiowskie przyzwyczajenia...
izaA pisze:i dodatkowo - na początku owinęliśmy nogę od blatu w kuchni sizalem. To jest strzał w dziesiątkę, nie ma lepszego drapaka...pokazywałam wam fotki pawda?
Hipcia pisze:izaA pisze:Hipciu, a próbowałaś ten sizal potraktować pyłem z kuwety - podobno niezawodny sposób...na hrabiowskie przyzwyczajenia...
coś takiego ??? A nie dotyczy to przypadkiem tych, co po sobie zasypują, a nie głaszczą otoczenie, żeby nie było, że zupełnie nic nie robią
? Zreszta wszystko jedno , co mi szkodzi spróbować ...
mimw pisze:[ale ostatnio zauważyliśmy, ze nasza księżniczka wychodzi z kuwety, po zakopaniu ładnie wszystkiego i od razu kieruje się na drapak-i drapie zawzięcie jakieś 10sekund:
te co zakopują, pewnie tak...Nelly pisze:mimw pisze:[ale ostatnio zauważyliśmy, ze nasza księżniczka wychodzi z kuwety, po zakopaniu ładnie wszystkiego i od razu kieruje się na drapak-i drapie zawzięcie jakieś 10sekund:
Maurycy też po wyjściuz kuwety idzie drapać, może one sobie manicure poprawiają/odświerzają po po pobycie w toalecie?![]()
izaA pisze:Ja myślę, że to sposób na czyszczenie poduszek, lizać zwirek, kto by chciał?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1490 gości