pisiokot pisze:Z wieeelką przyjemnością przeczytałam tą wakacyjną opowieść![]()
Faaajnie
Czekamy tez na zdjecia!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Pozdrawiamy goraco!!!!!!!!!!!!!!!!!
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
pisiokot pisze:Z wieeelką przyjemnością przeczytałam tą wakacyjną opowieść![]()
Faaajnie
milenap pisze:No to Klub znów działa![]()
Gucio jest gryzoniem poważnym, tzn. sam sie tak nakręca, ze jak zaczyna mnie gryźć, to w pewnym momencie muszę rękę zabierac, bo kończy się to zwykle rozlewem krwi
milenap pisze:Gucio jest gryzoniem poważnym, tzn. sam sie tak nakręca, ze jak zaczyna mnie gryźć, to w pewnym momencie muszę rękę zabierac, bo kończy się to zwykle rozlewem krwi
Nelly pisze:milenap pisze:Gucio jest gryzoniem poważnym, tzn. sam sie tak nakręca, ze jak zaczyna mnie gryźć, to w pewnym momencie muszę rękę zabierac, bo kończy się to zwykle rozlewem krwi
Ałć... aż tak?
milenap pisze:[no...jak jest wkurzony to ma taką siłe, ze jak mnie kiedys u weta uperdzielił, to miałam dziury poprostu...a blizny do tej pory
:
milenap pisze:ewaw mi też czasem moich szkoda...idealnie byłoby mieć domek i ogródek zabezpieczony....ale cóż, lepsza taka "niewola", bezpeiczeństwo i pełny brzusio niż "wolność"... ja też bym wolała mieszkać w domu, a nie w kawalerce 30 metrowej
![]()
jerzykowka pisze:Jakie wspaniale wiesci lokalowe, i drapakoweBedzie wam na pewno wspaniale w nowym miejscu!!!!!!!!!!!!!!
Użytkownicy przeglądający ten dział: Marmotka i 2 gości