Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
NatusiaM pisze:Miło,że jest tutaj prawdziwy znawca kociej natury.
P.S. Moje koty NIGDY NIE ZJADŁY UPOLOWANYCH ZWIERZĄT!!! Koty polowały,ale nie były głodne. Były najedzone,zdrowe i silne. Czasem zdarzyło się,że odgryzły łeb myszy,albo szczurowi.Ale zazwyczaj przynosiły pod drzwi w całości,za co dostawały solidna nagrodę w postaci mięska whiskas...no ale tak,skoro mieszkam na wsi to jestem elementem,pijącym,mającym kibel na dworze i zażynającym każde zwierzę,które mi się nie spodoba...ach,te stereotypy...biedni jesteście,naprawdę...
Zajkot pisze:dorota13 pisze:Kot nie musi być wychodzacy aby był wolny.
Tylko coz to za wolnosc na kilku metrach kwadratowych?Nie zjada zarobaczonych mysz, nie wpadnie pod samochód...
Zyje w sztucznych warunkach, ktore pozbawiaja ja wielu przyjemnosci kota wychodzacego. Ale cos za cos.
Henia pisze:Powiedz o tych przyjemnościach kotu potrąconemu przez samochód ,który w cierpieniu odchodzi przez kilka dni.
Zajkot pisze:Henia pisze:Powiedz o tych przyjemnościach kotu potrąconemu przez samochód ,który w cierpieniu odchodzi przez kilka dni.
Kot potracony przez samochod przewaznie ginie na miejscu.
Ludziom (doroslym, bo ktos tu przyrownywal kota do dziecka), tez zdarzaja sie smiertelne wypadki na drodze.
NatusiaM pisze: Okazało się,że niby miłośnicy istot żywych wyzwali mnie od nieodpowiedzialnych wieśniaków,bambrów itp,itp a przy tym obrazili wielu ludzi mieszkających w mniejszych miejscowościach.
NatusiaM pisze: O ludzie...zero poczucia humoru.
Jednak jest prawda w tym,co ludzie mówią. Psiarze to optymiści wyciągający ręke do ludzi.Kociarze natomiast,to wariaci widzący tylko koty,a nie ludzi...
radzę przemyśleć czy wy tak naprawde pomagacie kotom czy chcecie jezatrzymać dla siebie w jak największej ilości...matko,co za "ludzie"...
Wiecie co to wypadek? Nie? Radzę zajrzeć do encyklopedii,jeśli takową ktokolwiek z was posiada...
Dobra,a teraz do tych normalnych ludzi
Henia pisze:Mylisz się Zajkot ,czasami to trwa tydzien ,zginąc na miejscu to największe szczęście dla kota który wpada pod samochód.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Hana i 16 gości