mam cholera za malutka łazienkę, że jeszcze te wziąć, nie mam nawet klatki na te chorutkie z Chirona...
rozpacz...a tak chciałąbym pomóc, kiciusie kosiane, malunie..mmmrrr
Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
harpia pisze:Mam podbierak
I_N_K_A pisze:Hmm.. A może zapytałabym dziewczyn (Nordstjerny i SkanskiejNH) czy mogłyby teraz Tobie użyczyć klatki, którą mam od nich dla Oskarka..Nam już chyba nie będzie za niedługo potrzebna, bo Mały się dobrze zaaklimatyzował
![]()
kosma_shiva pisze:Harpia, kiedy mozesz byc w Krakowie?? Plany uległy zmianie, Nie czekamy na Ogochę. Trzeba działać natychmiast. Nawet jutro, czy pojutrze.
kosma_shiva pisze:harpia pisze:Mam podbierak
Harpia, kiedy mozesz byc w Krakowie?? Plany uległy zmianie, Nie czekamy na Ogochę. Trzeba działać natychmiast. Nawet jutro, czy pojutrze. Ja jestem na miejscu, wiec się dostosuję!!
kosma_shiva pisze:I_N_K_A pisze:Hmm.. A może zapytałabym dziewczyn (Nordstjerny i SkanskiejNH) czy mogłyby teraz Tobie użyczyć klatki, którą mam od nich dla Oskarka..Nam już chyba nie będzie za niedługo potrzebna, bo Mały się dobrze zaaklimatyzował
![]()
Słuchaj, jeśli Tweety nie bedzie tak owej klatki posiadac na pożyczenie to dam znać i będe szukać pomocy dalej. Ale ja tej klatki potrzebuję na gwałt
harpia pisze:Kosma, mogę być jutro jak Ci pasuje
Pytanie techniczne do jeżdżących krakowiaków, stojąc na światłach z Czarnowiejskiej, przejeżdżam prosto i później kawałek w prawo czy z al. Mickiewicza też dojadę skręcając w prawo na światłach?.
Będę dwukółkiem, a moja znajomość Krakowa nie jest najlepsza w tych okolicach
W razie wu, koniec języka za przewodnika
harpia pisze:Oki, powiedz mi jeszcze, jest na ulicy jakiś punkt charakterystyczny, gdzie możemy się znaleźć?
Mogę być 13-14, rano frecie stadko oporządzić i w drogę
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 40 gości