Krk -ul.Wenecja i jej koty -malutki czarny szuka DT !!

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Nie sie 10, 2008 14:46

o mamo, mamo, gdzie te kocieta poupychać?? !! :roll:
mam cholera za malutka łazienkę, że jeszcze te wziąć, nie mam nawet klatki na te chorutkie z Chirona...
rozpacz...a tak chciałąbym pomóc, kiciusie kosiane, malunie..mmmrrr
Obrazek

kosma_shiva

Od: Czw lip 03, 2008 16:56

Post » Nie sie 10, 2008 22:16

p. Zosia pomogła :1luvu: Co prawda zwróciłam się do niej o pomoc czy może wziąć od kogoś z nas zdrowe maluchy gotowe do adopcji ale uznała, że woli takie maluchy (ok. 4 tygodnie) do odkarmienia, bo prawdopodobnie tyle im potrzeba.

Tweety

Od: Nie mar 05, 2006 2:12

Post » Pon sie 11, 2008 11:25

Sorry, nie było mnie w necie bo po prostu byłam w trasie. Wybyłam z domu na planowany i wielkokrotnie przekładany wyjazd (nie calkiem urlopowy bo raczej naukowy - będę sie uczyć). Nic nawet nie wspominalam o tym bo juz 4 czy 5 razy już miałam wyjeżdżac a coś sie zawsze zdarzało.
K_S na szczęście nie jesteś sama. Dobrze, że udało się nawiązać kontakt z sąsiadami. Jak już pisałam Ci na PW - może do klatki-lapki da sie złapac mamę kociaków. One chyba są już wystarczająco duże i nie potrzebują matczynego mleka?
Będę w Krakowie za ok 2 tyg. Wtedy jestem do dyspozycji bo już nigdzie się nie będę raczej wybierać.

Pozdrawiam serdecznie,
Gośka

P.S. Podbierak moze sie przydać chyba gdy już będzie kociak złapany do klatki. Tam na podwórku naprawdę ciezko manewrowac takim sprzętem. Rośnie tam płożący się jałowiec, pod którym maluchy szybko znajda drogę ucieczki :(
pozdrawiam,
ogocha
Obrazek
Chałwa, Kitel i Thalia ['] na zawsze ze mną

ogocha

Od: Wto sie 07, 2007 22:03

Post » Pon sie 11, 2008 12:22

Hmm.. A może zapytałabym dziewczyn (Nordstjerny i SkanskiejNH) czy mogłyby teraz Tobie użyczyć klatki, którą mam od nich dla Oskarka.. :?: Nam już chyba nie będzie za niedługo potrzebna, bo Mały się dobrze zaaklimatyzował :!: ;)

I_N_K_A

Od: Pt maja 23, 2008 12:42

Post » Pon sie 11, 2008 13:43

harpia pisze:Mam podbierak :twisted:

Harpia, kiedy mozesz byc w Krakowie?? Plany uległy zmianie, Nie czekamy na Ogochę. Trzeba działać natychmiast. Nawet jutro, czy pojutrze. Ja jestem na miejscu, wiec się dostosuję!!
Obrazek

kosma_shiva

Post » Pon sie 11, 2008 13:46

I_N_K_A pisze:Hmm.. A może zapytałabym dziewczyn (Nordstjerny i SkanskiejNH) czy mogłyby teraz Tobie użyczyć klatki, którą mam od nich dla Oskarka.. :?: Nam już chyba nie będzie za niedługo potrzebna, bo Mały się dobrze zaaklimatyzował :!: ;)

Słuchaj, jeśli Tweety nie bedzie tak owej klatki posiadac na pożyczenie to dam znać i będe szukać pomocy dalej. Ale ja tej klatki potrzebuję na gwałt :P
Obrazek

kosma_shiva

Post » Pon sie 11, 2008 13:46

kosma_shiva pisze:Harpia, kiedy mozesz byc w Krakowie?? Plany uległy zmianie, Nie czekamy na Ogochę. Trzeba działać natychmiast. Nawet jutro, czy pojutrze.

To jak w takim razie z klatką- pytać, przyda się.. :?: :!:

I_N_K_A

Post » Pon sie 11, 2008 13:47

kosma_shiva pisze:
harpia pisze:Mam podbierak :twisted:

Harpia, kiedy mozesz byc w Krakowie?? Plany uległy zmianie, Nie czekamy na Ogochę. Trzeba działać natychmiast. Nawet jutro, czy pojutrze. Ja jestem na miejscu, wiec się dostosuję!!

czemu takie przyspieszenie, Justyna?
Przez Chirona?

noemik

Od: Czw paź 11, 2007 21:15

Post » Pon sie 11, 2008 13:49

kosma_shiva pisze:
I_N_K_A pisze:Hmm.. A może zapytałabym dziewczyn (Nordstjerny i SkanskiejNH) czy mogłyby teraz Tobie użyczyć klatki, którą mam od nich dla Oskarka.. :?: Nam już chyba nie będzie za niedługo potrzebna, bo Mały się dobrze zaaklimatyzował :!: ;)

Słuchaj, jeśli Tweety nie bedzie tak owej klatki posiadac na pożyczenie to dam znać i będe szukać pomocy dalej. Ale ja tej klatki potrzebuję na gwałt :P

Hmm.. Napisałyśmy posta w jednym czasie ;) W takim razie będę miała oczy i uszy szeroko otwarte jakby co ;) Tylko to nie jest klatka-łapka, ale taka do trzymania w niej później kociaków. Jakby co, daj znać na PW, to się zorganizujemy :!:

I_N_K_A

Post » Pon sie 11, 2008 14:10

:1luvu: hehe, zgrałyśmy sie w czasie..
Klatka do przechowywania też sie przyda i to jak, a od kiedy moznaby było od dziewczyn chcieć ja w ogóle??
Bo ja mam zabrać z Chirona i tak rodzeństwo tych jeszcze nie złapanych i muszę je jakoś przechować..
Obrazek

kosma_shiva

Post » Pon sie 11, 2008 14:27

No to już zapytam, bo u nas już raczej nie powinna być potrzebna, jeśli oczywiście nic dramatycznego się nie stanie ze stanem zdrowia Oskara :!:

I_N_K_A

Post » Pon sie 11, 2008 14:30

Kosma, mogę być jutro jak Ci pasuje ;)

Pytanie techniczne do jeżdżących krakowiaków, stojąc na światłach z Czarnowiejskiej, przejeżdżam prosto i później kawałek w prawo czy z al. Mickiewicza też dojadę skręcając w prawo na światłach?.

Będę dwukółkiem, a moja znajomość Krakowa nie jest najlepsza w tych okolicach ;)

W razie wu, koniec języka za przewodnika :twisted:
Mój piesek - serduszko u moich stóp [*]

harpia

Od: Sob lis 15, 2003 23:43

Post » Pon sie 11, 2008 15:12

harpia pisze:Kosma, mogę być jutro jak Ci pasuje ;)

Pytanie techniczne do jeżdżących krakowiaków, stojąc na światłach z Czarnowiejskiej, przejeżdżam prosto i później kawałek w prawo czy z al. Mickiewicza też dojadę skręcając w prawo na światłach?.

Będę dwukółkiem, a moja znajomość Krakowa nie jest najlepsza w tych okolicach ;)

W razie wu, koniec języka za przewodnika :twisted:

Najszybciej mozna tam wjechac jadąc od alei Mickiewicza i właśnie skręcając na światłach w ul, Krupniczą (to jest ta z collegium maximum). Tutaj masz mapkę jak jechać - pamiętaj że ul. Wenecja jest jednokierunkowa :)

http://maps.google.com/maps/ms?hl=pl&ie ... 13078&z=17

O której godzinie mogłabyś mniej wiecej być na miejscu??

Z góry dziękuję w imieniu moim i maluszków :1luvu:
Obrazek

kosma_shiva

Post » Pon sie 11, 2008 15:36

Oki, powiedz mi jeszcze, jest na ulicy jakiś punkt charakterystyczny, gdzie możemy się znaleźć? ;)

Mogę być 13-14, rano frecie stadko oporządzić i w drogę :wink:
Mój piesek - serduszko u moich stóp [*]

harpia

Od: Sob lis 15, 2003 23:43

Post » Pon sie 11, 2008 15:46

harpia pisze:Oki, powiedz mi jeszcze, jest na ulicy jakiś punkt charakterystyczny, gdzie możemy się znaleźć? ;)

Mogę być 13-14, rano frecie stadko oporządzić i w drogę :wink:

hmmm, punktów charakterystycznych raczej brak. Ale jak jedziesz od strony Krupniczej, to mijasz szkołę na rogu (między Krupniczą a Humbolta) i widzisz po prawej kamienicę, w której na samym początku jest małe przedszkole. Taaaakie pomalowane na kolorowo obrazki w oknach :P Spotkajmy się tam. ja będe stała z transporterem, więc mnie poznasz 8)
Obrazek

kosma_shiva

[poprzednia][następna]