» Nie sie 10, 2008 21:39
WROCŁAW- 4 kociaki na działkach Pilczyce!!!- potrzebna pomoc
No tak, jutro z samego rana mam pociąg do Warszawy a przed chwilą szły za mną cztery kociaki (3 krówki i jeden czarny) drogą działkową do samej bramki.
TO SĄ DZIAŁKI "PILCZYCE" (tak sie chyba nazywają), część przy skrzyżowaniu ul. Pilczyckiej i Hutniczej.
Nie mam możliwości wzięcia ich na tymczas do rodziców. To na pierwszy rzut oka zdrowe (bez oznak kk, brak wzdętych brzuszków) kociaki- super miziaste- rozmruczały się od razu. Widać, że ktoś o nie dba, bo wyglądały na najedzone, tylko spragnione zabawy!
Nie miałam aparatu, poza tym było już bardzo ciemno. Szkoda ich- są przymilne, a za chwilę zaczną się rozmnażać lub chorować.
Tam, gdzie mają działkę moi rodzice, przemyka czasem pojedynczy kot- z miotem kociaków nigdy nie miałam do czynienia w tym miejscu- ale bywam baaardzo rzadko.
Gdyby ktoś zdecydował się pomóc- robiąc im zdjęcia, dając domek tymczasowy (to są świetne kociaki- ufne, miłe, ślicznie łaciate, jeden diablik czarny) pomogę jak umiem na odległość! Przez mamę pomogę z kluczem na działki, wytłumaczę gdzie małe spotkałam itd.
Czy jest ktoś chętny do pomocy tym maluszkom?