Hop, podrzucam do góry, może ktoś ma jakaś siatkę/sieć, cokolwiek???
EDIT: Kosma_shiva, załóż może wątek z pytaniem o siatkę na "Kotach", tam wiecej osob zagląda.
Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
ogocha pisze:Na szczęście w tym całym nieszczęściu, poznałysmy sąsiadów P. Mueller zza ściany. Sensowni ludzie a nie potwory - jak nam to zostało przedstawione przez panią M. Bez żadnych problemów zgadzają sie na wpuszczenie nas na ich podwórko i zorganizowanie większej akcji.
Współpracy ze strony P. Mueller nie możemy się spodziewać. Ona w obłąkany sposób kocha koty i wydaje mi się, że jest przeciwna ich wyłapywaniu. Pożegnała nas ze łzami w oczach i słowami: Moje koty już do mnie nie przyjdą bo je wystraszyłyście. Teraz umra z głodu albo sąsiedzi je pozabijają. Zrobiłyście mi wielką krzywdę bo teraz wszyscy wiedzą, że dokarmiam koty i będą do mnie pyskować!
A propos akcji wyłapywania: to nie bedzie łatwe. Teren jest idealny dla dzikich kotów: mnóstwo alternatywnych dróg ucieczki i miejsc niedostępnych dla człowieka. Można spróbowac z klatką łapką i tę chcemy ustawić niedaleko sąsiadów pani M. Obawiam się, że gdybysmy ją postawiły koło pani Mueller to ona by klatkę zamykała lub odstraszala od niej kociaki.
harpia pisze:kosma, na kiedy planujecie łapankę?
Może transporter z żarciem i linka zamykająca drzwiczki?
harpia pisze:Kosma, pośle Ojca do piwnicy, on kiedyś wędkował, może jakiś podbierak mu został.
Dajcie proszę znać z dzień wcześniej to przyjadę i pomogę (do 20 sierpnia mam czas)
Tweety pisze:no to świetnei, że jest podbierak, bo ja do dzisiaj nie dostałam odpowiedzi na swoje pytanie![]()
Kosma_Shiva, czy Ty wiesz, że do mnie dzisiaj mają jeszcze przyjechać dzisiaj jakieś maleńkie kocie szkieleciki z Bochni w ilości 3 sztuki?Przecież ja zaraz jadę na urlop!
Tweety pisze:no to świetnei, że jest podbierak, bo ja do dzisiaj nie dostałam odpowiedzi na swoje pytanie![]()
Kosma_Shiva, czy Ty wiesz, że do mnie dzisiaj mają jeszcze przyjechać dzisiaj jakieś maleńkie kocie szkieleciki z Bochni w ilości 3 sztuki?Przecież ja zaraz jadę na urlop!
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 24 gości