Toffi też "zlewa się" z moją wersalką.
Moderator: Estraven
Bierka pisze::ryk:![]()
![]()
Toffi też "zlewa się" z moją wersalką.
tosiula pisze:kalair pisze:tosiula pisze:własnie mały zabił do końca kwiatka i bierze sę za następnego![]()
ja go na łańcuch przywiążękupiłam sobie nowe kwiatki jak Tosia i Pysia urosły. Torila ogrodnictwo też nie interesowało. kwiatki sobie rosły, aż Ratan stwierdził, że wykopywanie ziemii to fajna zabawa
Przecież to jest fajna zabawa!![]()
ale to miał być rudy kotek, a nie ruda koza. on mi zjadł zielistkę
kalair pisze:tosiula pisze:kalair pisze:tosiula pisze:własnie mały zabił do końca kwiatka i bierze sę za następnego![]()
ja go na łańcuch przywiążękupiłam sobie nowe kwiatki jak Tosia i Pysia urosły. Torila ogrodnictwo też nie interesowało. kwiatki sobie rosły, aż Ratan stwierdził, że wykopywanie ziemii to fajna zabawa
Przecież to jest fajna zabawa!![]()
ale to miał być rudy kotek, a nie ruda koza. on mi zjadł zielistkę
Normalka. Moje jadły wszystko. Pozbyłam się kwiatków z pokoju..
anulka111 pisze::P![]()
Tosiula poniewaz od dawna jestme przywiazana do moich firanek i kwitkoew , oraz wszystie przezyly wzrost pierwszej mlodej( nie wiem teraz co bedzie jak za dni pare wprowadzi sie malutki kocurro hahaha) osmielam sie doradzec....firanke zmien natychmiast na najgorsz ajaka masz ....cudny Ratanek zmadrzeje z czasem, wkiatki za firanki ....jedno okno dla Ratanka i reszty bandy z papirusem na oknie;) jesli rozkopuje ziemie , to moja kolezanka obijala gory donicZek folia aluminiowa, ja nie musialam hehehehe
A generalnie , to może koty chcą Ci pomoc je utrzymywac ...i planuja zalozyc ogrodnictwo ....kto wie![]()
![]()
tosiula pisze:bliźniaczki też mi wykończyly mnóstwo kwiatów, ale urosły i mogłam znowu mieć, nie przwidziałam,że to zbędny nabytek. Ratanek nie był wtedy planowany
anulka111 pisze:....hahahahaa gratuluje poswiec4enia i wiary w przetrzymanie malego;))) ....ja Smakusi wytlumaczylam ze jedno okno ma na stale...jedno z doskoku jesli nie zwala kwiatkow...i z glowy ...od 4 listopada tylko jeden zstorczyk spadl przyapdkiem na podloge, ale zrzucony byl tak umiejetnie ze zsunal sie za firanka na pionowo;) i nie bylo strat;)
Tłumacyz cprosze malmu na spokojnie hahaha
Użytkownicy przeglądający ten dział: maeria89 i 810 gości