kalair pisze:tosiula pisze:kalair pisze:![]()
nooo...białego kotka jeszcze nie mam
Wszystko przed Tobą Tosiulka!
nie mów tak nawet, czwóreczka MUSI wystarczyć

Moderator: Estraven
kalair pisze:tosiula pisze:kalair pisze:![]()
nooo...białego kotka jeszcze nie mam
Wszystko przed Tobą Tosiulka!
Paulaaa pisze:tosiula pisze:Paulaaa pisze:Avian pisze:Pojechali sobie .... palcem po mapie
![]()
![]()
![]()
Torli jest tak zajęty Ratankiem że nawet ie ma chwilki żeby cos napisać
oj tak, tyle go muszę nauczyć jeszcze, nawet myć go muszę co wieczór i do snu układać, że nie wspomnę o całodziennych zabawachwszystko na mojej głowie, dziewczyny wogóle się nim nie zajmują
damulki jedne
Toril
to Ty go myjesz?ja tez dzisiaj zaczęłem moją ale ona wolała sie bawić i mi dała z łapy to ja jej i tak w kółko
![]()
anulka111 pisze:machnij fotke mytego mlodego;)))
Hannah12 pisze:Ależ zapracowany koteczek ciebie Torilku, gonitwy z Ratankiem zaczepianie bliźniaczek.
Biedactwo kiedy ty spisz i jesz.
Haker
anulka111 pisze:a ja zdradze ,ze podskakuje z radosci ....bo za chwil pare sie dokoce;) Smakusia bedzie miala kumpla o ile sie nie rozmysli wlasciciel
tosiula pisze:Paulaaa pisze:tosiula pisze:Paulaaa pisze:Avian pisze:Pojechali sobie .... palcem po mapie
![]()
![]()
![]()
oj tak, tyle go muszę nauczyć jeszcze, nawet myć go muszę co wieczór i do snu układać, że nie wspomnę o całodziennych zabawachwszystko na mojej głowie, dziewczyny wogóle się nim nie zajmują
damulki jedne
Toril
to Ty go myjesz?ja tez dzisiaj zaczęłem moją ale ona wolała sie bawić i mi dała z łapy to ja jej i tak w kółko
![]()
no myję, myjęco robić. ale też mach łapka
ale ja go wtedy przytrzymuję łapą i myję dalej, ale też kończy się zabawą
Toril
andziula20 pisze:Cześć dziewczyny i chłopaki
Avian pisze:Nie mogę ...
Nie mogę tego czytać ... tej kociej sielanki ...
Umieram z zazdrości![]()
Paulaaa pisze:tosiula pisze:Paulaaa pisze:tosiula pisze:Paulaaa pisze:Avian pisze:Pojechali sobie .... palcem po mapie
![]()
![]()
![]()
damulki jedne
Toril
![]()
Toril
Jak koty robią te walki to Czekusi zawsze miauczy bo Nikodem tak ją ugryzieja go odganiam ale ona z powrotem pierwsza zaczyna
tosiula pisze:Paulaaa pisze:tosiula pisze:Paulaaa pisze:tosiula pisze:Paulaaa pisze:Avian pisze:Pojechali sobie .... palcem po mapie
![]()
![]()
![]()
damulki jedne
Toril
![]()
Toril
Jak koty robią te walki to Czekusi zawsze miauczy bo Nikodem tak ją ugryzieja go odganiam ale ona z powrotem pierwsza zaczyna
nie odganiam, Ratan sam sobie świetnie radzi i jak wąż wiwija się torilowi, a za chwilę go zaczepiato są drapiezniki i raczej takie zabawy są dla nich naturalne
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1199 gości