Bombilla ma DOM!!! :D :D :D gratulujemy dokocenia, mb!!! :))

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw sie 07, 2008 19:17

Bisia mądra dziewczynka, już dotarło do niej, że nikt nie chce być dla niej wrogiem! :D

Pazurek, Łapcia i Madzia też śliczne koteczki! :D

Pozdrawiam wszystkie pańcie i ich koteczki. :D
Obrazek Obrazek

Kłamstwo jest jedyną ucieczką słabych. Stendhal
Wątek Łopatą i do piachu ku przestrodze o zaufaniu i podłości ludzkiej bez granic, ale i szczęśliwym zakończeniu :) :) :)
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1& ... &start=960

Anna61

Od: Nie lis 25, 2007 20:27

Post » Czw sie 07, 2008 20:16

kasia86 pisze:Bisia mądra dziewczynka, już dotarło do niej, że nikt nie chce być dla niej wrogiem! :D

Bisia jest niesamowicie mądra :D
Koty generalnie są niezwykle mądre, ale Bisia to koci geniusz :!:

mb

Od: Czw kwi 13, 2006 5:51

Post » Czw sie 07, 2008 21:04

mb pisze:Bisia już przestała tyć i chociaż jeszcze nie pojawiło się jej wcięcie w talii :lol: to jednak brzuszek spłaszczył się wyraźnie. A druga rzecz jest taka, że Bisia już całkowice zaprzestała syków i okazywania niechęci pozostałym kotom, a gdy ma przejść obok Kasi, wykonuje ten manewr zawsze tak samo, w sposób wyraźnie przemyślany i zaplanowany :lol: , to znaczy - bez zwracania najmniejszej uwagi na zachowanie Kasi, niekiedy jeszcze wrogie, czym wprawia Kasię w osłupienie :smiech3:

Hmm... zastanawiam się, ajk wygląda to spłaszczenie brzuszka Bisi bez wcięcia w talii :wink: Bo u Baksia po zakończeniu kuracji pewnie będzie wisiała zbędna skórka i chyba trzeba będzie zrobić zrzutę na forum za zabieg plastyczny :wink:
Brawo Bisia :!: Koteczka chyba wreszcie poczuła, że też jest u siebie, a więc na równych prawach z pozostałymi dziewczynkami :D Teraz czekam, kiedy Bisia postanowi spać w łóżku :D Chyba musisz zainwestować w większe łóżko, żeby nie było Wam zbyt ciasno :lol:

Pozdrawiamy i życzymy Wam kolorowych snów :D Dziewczynkom przesyłamy również mizianki i buziaczki :D
Baksiu ['] 17.01.2010, Ginuś ['] 14.01.2019.
Bardzo za Wami tęsknię i czekam na tę chwilę, kiedy się znów spotkamy po drugiej stronie...

anna09

Od: Pon maja 28, 2007 11:37

Post » Pt sie 08, 2008 11:01

Spróbuję wstawić Pazurka i Łapcię tutaj - to moja pierwsza próba i nie wiem, czy mi się uda... :oops:
Obrazek Obrazek

weatherwax

Od: Pon lip 12, 2004 8:29

Post » Pt sie 08, 2008 11:25

Udało się! :D
Widzisz, mb, takie wąskie sa te parapety, kotki musiały siadać bokiem, zanim zamontowałam dla nich te parapety, które mi poleciłaś. :D
To jest akurat starsze zdjęcie.

weatherwax

Od: Pon lip 12, 2004 8:29

Post » Pt sie 08, 2008 19:59

Wszystkie kotki są mądre :P

Pazurek i Łapcia na dodatek są śliczne :1luvu:

anna09- Madzia nie ma swojego wątku i pozwoliłam sobie tutaj pokazać jej zdjecia. Mam nadzieję, ze mb nie ma nic przeciwko temu :oops:

Pozdrowienia dla kotek i czekam na zdjęcia :)

kciuk

Od: Sob kwi 12, 2008 20:11

Post » Pt sie 08, 2008 20:09

kciuk pisze:anna09- Madzia nie ma swojego wątku i pozwoliłam sobie tutaj pokazać jej zdjecia. Mam nadzieję, ze mb nie ma nic przeciwko temu :oops:

Nie mam nic przeciwko temu - wręcz przeciwnie: proszę o więcej zdjęć :lol:

weatherwax pisze: Widzisz, mb, takie wąskie sa te parapety, kotki musiały siadać bokiem, zanim zamontowałam dla nich te parapety, które mi poleciłaś

Rzeczywiście, to zupełnie nie było miejsce odpowiednie dla kotków. Cieszę się bardzo, że moja wiedza o kocich meblach przydała się Łapci i Pazurkowi, którzy są PRZEŚLICZNI :love:

mb

Post » Pt sie 08, 2008 20:19

anna09 pisze:Hmm... zastanawiam się, ajk wygląda to spłaszczenie brzuszka Bisi bez wcięcia w talii :wink: Bo u Baksia po zakończeniu kuracji pewnie będzie wisiała zbędna skórka i chyba trzeba będzie zrobić zrzutę na forum za zabieg plastyczny :wink:

Teraz czekam, kiedy Bisia postanowi spać w łóżku :D Chyba musisz zainwestować w większe łóżko, żeby nie było Wam zbyt ciasno :lol:

Z Bisią to jest tak, że na razie nic jej nie zwisa, jest twarda i nabita ciałkiem :lol: tylko po prostu boczki jej nie sterczą od wypchania jedzeniem :lol:
I to już wystarcza, abym czuła się szczęśliwsza :ryk:

Nie wiem, czy Bisia w ogóle zdecyduje się spać razem ze wszystkimi. Po pierwsze - ona straszliwie ceni sobie to, że ma własny fotel :lol: A po drugie - w kociej grupie nadal czuje się trochę nieswojo.
Ale jeśli wreszcie postanowi do nas dołączyć, to miejsca będzie dosyć, bo moja kanapa po rozłożeniu ma wymiary 200x154 cm :lol: - została dobrana specjalnie pod kątem większej liczby kotów :lol:

mb

Post » Pt sie 08, 2008 23:10

mb pisze:Ale jeśli wreszcie postanowi do nas dołączyć, to miejsca będzie dosyć, bo moja kanapa po rozłożeniu ma wymiary 200x154 cm :lol: - została dobrana specjalnie pod kątem większej liczby kotów :lol:

W takim razie nie trzeba zmieniać lóżka, tylko powiększyć kocią rodzinę :D Ja nawet mam dla Ciebie propozycję nie do odrzucenia :mrgreen:

Prosimy o przekazanie dziewczynkom mizianek, a Tobie życzymy spokojnej nocy, i Wam wszystkim kolorowych snów :D

Kciuk, koniecznie musisz założyć Madzi jej własny wątek :D Taka piękna kicia zasługuje na wątek z mnóstwem zdjęć :D Proszę wymiziać dziewczynkę ode mnie :D
Bardzo za Wami tęsknię i czekam na tę chwilę, kiedy się znów spotkamy po drugiej stronie...

anna09

Post » Nie sie 10, 2008 14:53

Ja też śpię na rozłożonym łóżku, bo na złożonym brak dla mnie miejsca! :crying:
Bisia to tak jak moja Niunia, nabite a nie zwisające ciałko! :D

Pozdrawiam niedzielnie i życzę miłego popołudnia! :D
Obrazek Obrazek

Kłamstwo jest jedyną ucieczką słabych. Stendhal
Wątek Łopatą i do piachu ku przestrodze o zaufaniu i podłości ludzkiej bez granic, ale i szczęśliwym zakończeniu :) :) :)
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1& ... &start=960

Anna61

Od: Nie lis 25, 2007 20:27

Post » Nie sie 10, 2008 20:09

anna09 pisze:W takim razie nie trzeba zmieniać lóżka, tylko powiększyć kocią rodzinę :D Ja nawet mam dla Ciebie propozycję nie do odrzucenia :mrgreen:

Niestety, ta propozycja ma takie rozmiary, że nawet na tej kanapie zabrakłoby chyba miejsca dla niej - dla tej propozycji znaczy się :ryk:

kasia86 pisze: Ja też śpię na rozłożonym łóżku, bo na złożonym brak dla mnie miejsca!

Spanie na czymś nie rozłożonym w ogóle nie wchodzi w grę :lol: Zresztą na rozłożonym też nie zawsze mam szansę ułożyć się tak, jakby mi najbardziej odpowiadało :lol:

A teraz na koniec dzisiejszego dzionka - troszkę obiecanych zdjęć.
Były one robione dzisiaj i chyba dwa tygodnie temu, dlatego na niektórych Bisia jest szczupła inaczej :lol:

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

mb

Post » Nie sie 10, 2008 20:13

Jak tak oglądam te fotki, to sobie myślę, że chciałabym być takim kotkiem u MB... :spin2:

Słoneczne pozdrowienia i mnóstwo głasków i drapków ślemy! :D
Obrazek

grrr...

Od: Pon paź 09, 2006 19:32

Post » Pon sie 11, 2008 22:01

mb pisze:
anna09 pisze:W takim razie nie trzeba zmieniać lóżka, tylko powiększyć kocią rodzinę :D Ja nawet mam dla Ciebie propozycję nie do odrzucenia :mrgreen:

Niestety, ta propozycja ma takie rozmiary, że nawet na tej kanapie zabrakłoby chyba miejsca dla niej - dla tej propozycji znaczy się :ryk:

Oj, nie przesadzaj, jestem pewna, że na tak dużym łóżku, spokojnie wszyscy byście się zmieścili :P Możemu jednak zaaranżować "przymiarkę" :mrgreen:

Cudne zdjęcia ślicznych i szczęśliwych koteczek :love: :love: :love: :love: Ależ one mają u Ciebie fajnie: dużo miłości, najlepsza opieka i własny ogródek :D Tylko pozazdrościć :oops:

mb pisze:Były one robione dzisiaj i chyba dwa tygodnie temu, dlatego na niektórych Bisia jest szczupła inaczej :lol:

A na których zdjęciach Bisia jest "szczupła normalnie", bo jakos nie mogę się dopatrzeć :wink: :lol:

Pozdrawiamy serdecznie i prosimy przekazać dziewczynkom mizianki i buziaki od naszej trójki :D

anna09

Post » Wto sie 12, 2008 19:51

grrr... pisze:Jak tak oglądam te fotki, to sobie myślę, że chciałabym być takim kotkiem u MB... :spin2:

Słoneczne pozdrowienia i mnóstwo głasków i drapków ślemy! :D

Fakt, że kociska mają nie najgorzej :D
Ale w zeszłym roku miały lepsze lato, bo nie chodziłam do pracy. A teraz szczególnie Kasia bardzo cierpi z powodu mojej wielogodzinnej nieobecności :(

Dziękujemy za pozdrowienia, głaski i drapki :D

mb

Post » Wto sie 12, 2008 20:02

anna09 pisze:Oj, nie przesadzaj, jestem pewna, że na tak dużym łóżku, spokojnie wszyscy byście się zmieścili :P Możemu jednak zaaranżować "przymiarkę" :mrgreen:

Niezły pomysł :ryk:

anna09 pisze:A na których zdjęciach Bisia jest "szczupła normalnie", bo jakos nie mogę się dopatrzeć :wink: :lol:

To proszę jeszcze trochę bardziej wytężyć wzrok :evil: :ryk:
Na niektórych jest wyraźnie szczupła - jak na siebie :ryk:

Dziękujemy za pozdrowienia, mizianki i buziaki :D

mb

[poprzednia][następna]