Pazurek, Łapcia i Madzia też śliczne koteczki!

Pozdrawiam wszystkie pańcie i ich koteczki.

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
kasia86 pisze:Bisia mądra dziewczynka, już dotarło do niej, że nikt nie chce być dla niej wrogiem!![]()
mb pisze:Bisia już przestała tyć i chociaż jeszcze nie pojawiło się jej wcięcie w taliito jednak brzuszek spłaszczył się wyraźnie. A druga rzecz jest taka, że Bisia już całkowice zaprzestała syków i okazywania niechęci pozostałym kotom, a gdy ma przejść obok Kasi, wykonuje ten manewr zawsze tak samo, w sposób wyraźnie przemyślany i zaplanowany
, to znaczy - bez zwracania najmniejszej uwagi na zachowanie Kasi, niekiedy jeszcze wrogie, czym wprawia Kasię w osłupienie
![]()
kciuk pisze:anna09- Madzia nie ma swojego wątku i pozwoliłam sobie tutaj pokazać jej zdjecia. Mam nadzieję, ze mb nie ma nic przeciwko temu![]()
weatherwax pisze: Widzisz, mb, takie wąskie sa te parapety, kotki musiały siadać bokiem, zanim zamontowałam dla nich te parapety, które mi poleciłaś
anna09 pisze:Hmm... zastanawiam się, ajk wygląda to spłaszczenie brzuszka Bisi bez wcięcia w taliiBo u Baksia po zakończeniu kuracji pewnie będzie wisiała zbędna skórka i chyba trzeba będzie zrobić zrzutę na forum za zabieg plastyczny
![]()
Teraz czekam, kiedy Bisia postanowi spać w łóżkuChyba musisz zainwestować w większe łóżko, żeby nie było Wam zbyt ciasno
mb pisze:Ale jeśli wreszcie postanowi do nas dołączyć, to miejsca będzie dosyć, bo moja kanapa po rozłożeniu ma wymiary 200x154 cm- została dobrana specjalnie pod kątem większej liczby kotów
anna09 pisze:W takim razie nie trzeba zmieniać lóżka, tylko powiększyć kocią rodzinęJa nawet mam dla Ciebie propozycję nie do odrzucenia
![]()
kasia86 pisze: Ja też śpię na rozłożonym łóżku, bo na złożonym brak dla mnie miejsca!
mb pisze:anna09 pisze:W takim razie nie trzeba zmieniać lóżka, tylko powiększyć kocią rodzinęJa nawet mam dla Ciebie propozycję nie do odrzucenia
![]()
Niestety, ta propozycja ma takie rozmiary, że nawet na tej kanapie zabrakłoby chyba miejsca dla niej - dla tej propozycji znaczy się![]()
mb pisze:Były one robione dzisiaj i chyba dwa tygodnie temu, dlatego na niektórych Bisia jest szczupła inaczej![]()
grrr... pisze:Jak tak oglądam te fotki, to sobie myślę, że chciałabym być takim kotkiem u MB...![]()
Słoneczne pozdrowienia i mnóstwo głasków i drapków ślemy!
anna09 pisze:Oj, nie przesadzaj, jestem pewna, że na tak dużym łóżku, spokojnie wszyscy byście się zmieściliMożemu jednak zaaranżować "przymiarkę"
![]()
anna09 pisze:A na których zdjęciach Bisia jest "szczupła normalnie", bo jakos nie mogę się dopatrzeć![]()
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Anna2016, Google [Bot], Silverblue i 174 gości